Romániai testvéreink! Hogy élitek ezt meg?
ha az RMDSZ-t nem vén kommunista faszok irányítanák, talán valamivel jobb lenne...az oláh vezetőségről meg ne is beszéljünk!
Adjon Isten!
"El sem tudjatok kepzelni mi folyik itt,egyszeruen szornyu,anyam 27000ft-os beteg nyugdijjbol el,es meg azt is le akarjak neki vagni,igy sem eleg semmire,mindig csak kereget tollem,de nekem sincs,mivel 45000ft-ert melozom,heti44 orat,egyszeruen szornyu az eletem,epp ma mentem be vasarolni,es mindennek fel vittek az arat,olyan arak vannak,mint magyarorszagon,es a fizetesek fel annyiak,nem lehet mar el viselni ezt az igazsagtalansagot amit velunk csinalnak.Igy is rettegek,h nehogy el veszitsem ezt a szar munkahelyemet,mert 20 van a helyemre,nincsennek munkahelyek,en nagy varad mellett lakom egy kis varosban.Tudom magyarorszagon sem konnyu,de itt meg nyomorultabb,eltem magyarorszagon 6evig,de soha nem volt olyan,h ehezzek,de itt mindig csak csorgatm a nyalam,mert soha nincs penzem semmire,hiaba gurizek."
Ez összefügg azzal hogy magyar vagy, vagy hasonló végzettséggel a románok is ennyit kapnak?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:57
Mekkora visszhangja volt annak, hogy Szegedi Csanád EP irodát nyitott Marosvásárhelyen?
Na most akkor így előz meg bennünket Románia? vagy mi van?
Ez egy Unijjjjós ország? Ebből is látszik, hogy semmi értelme az uniónak!
hát itt romániában nagyon nehéz a megélhetőség es föleg ha gyerekeket kell kiiskoláztatni és egyetemre jártatni...azert hogy nekik jobb életük legyen mint nekünk, holott még lehet rosszabb is:(
de különben jo erzes hogy az anyaországiak gondolnak néha ránk is mert nem egyszer jártam magyarországon és volt aki örült hogy székelyföldröl vagyok de voltak akik megvetettek és lerománoztak:(( de tisztelem azt aki kiirta e kérdés aggódó szive miatt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!