Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Romániai testvéreink! Hogy...

Romániai testvéreink! Hogy élitek ezt meg?

Figyelt kérdés
Szörnyű, amiket hallok innen-onnan, hogy mi folyik Romániában, főleg ez a 25%-os bércsökkentés hangzik horrorisztikusan. Fenntartható így az eddigi életszínvonal? Vagy tovább romlik a helyzet?
2010. júl. 1. 21:45
1 2
 11/19 anonim válasza:

ha az RMDSZ-t nem vén kommunista faszok irányítanák, talán valamivel jobb lenne...az oláh vezetőségről meg ne is beszéljünk!

Adjon Isten!

2010. júl. 1. 22:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Sajnos most ilyen lett romania...nagyon dragultak mindenek a fizetesek sem sok...aki egyedull el 2 gyerekevel..foleg tombhazban annak muszaly lesz valami masodmelo utan neznie mert hanem ehenhalnak...vagy faznak majd telem...Romania en igy szeretlek...:(
2010. júl. 1. 22:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Sajnálattal hallom hogy ilyen pocsékul álltok :(
2010. júl. 1. 22:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolso en az elotted levo vagyok...a 2 gyerekes anyat nem rolunk irtam..csak vannak olyanok
2010. júl. 1. 23:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt szörnyű olvasni hogy a Székely honfitársaink éheznek :S
2010. júl. 2. 00:12
 16/19 anonim ***** válasza:

"El sem tudjatok kepzelni mi folyik itt,egyszeruen szornyu,anyam 27000ft-os beteg nyugdijjbol el,es meg azt is le akarjak neki vagni,igy sem eleg semmire,mindig csak kereget tollem,de nekem sincs,mivel 45000ft-ert melozom,heti44 orat,egyszeruen szornyu az eletem,epp ma mentem be vasarolni,es mindennek fel vittek az arat,olyan arak vannak,mint magyarorszagon,es a fizetesek fel annyiak,nem lehet mar el viselni ezt az igazsagtalansagot amit velunk csinalnak.Igy is rettegek,h nehogy el veszitsem ezt a szar munkahelyemet,mert 20 van a helyemre,nincsennek munkahelyek,en nagy varad mellett lakom egy kis varosban.Tudom magyarorszagon sem konnyu,de itt meg nyomorultabb,eltem magyarorszagon 6evig,de soha nem volt olyan,h ehezzek,de itt mindig csak csorgatm a nyalam,mert soha nincs penzem semmire,hiaba gurizek."

Ez összefügg azzal hogy magyar vagy, vagy hasonló végzettséggel a románok is ennyit kapnak?

2010. júl. 2. 06:12
 17/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:57

Mekkora visszhangja volt annak, hogy Szegedi Csanád EP irodát nyitott Marosvásárhelyen?

2010. júl. 2. 07:13
 18/19 anonim ***** válasza:
59%

Na most akkor így előz meg bennünket Románia? vagy mi van?

Ez egy Unijjjjós ország? Ebből is látszik, hogy semmi értelme az uniónak!

2010. júl. 3. 16:30
 19/19 anonim válasza:

hát itt romániában nagyon nehéz a megélhetőség es föleg ha gyerekeket kell kiiskoláztatni és egyetemre jártatni...azert hogy nekik jobb életük legyen mint nekünk, holott még lehet rosszabb is:(

de különben jo erzes hogy az anyaországiak gondolnak néha ránk is mert nem egyszer jártam magyarországon és volt aki örült hogy székelyföldröl vagyok de voltak akik megvetettek és lerománoztak:(( de tisztelem azt aki kiirta e kérdés aggódó szive miatt!!!

2011. aug. 17. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!