Miért nem vagyunk képesek, mint nemzet lelki támogatást nyújtani keleti testvéreink felé?
Szerintem alapvetően az a baj hogy mindig rossz felé tapogatózunk. Másrészt szerintem magában mindenkinek vannak olyan nemzetek amelyekkel közösséget vállalna. De ez olyan mint a véleményünk, mindenkié más.
A politikában pedig nincs barátság csak érdekek vannak.
Most melyik keleti testvéreinkre gondolsz? A székelyekre, az ősmagyarokra Szibériában, vagy neadjisten a sumérokra?
Egyébként meg szerintem megválaszolom azzal a második kérdésed, hogy visszakérdezem: Még van ráncdalfesztivál???
erhn, a te kérdéseid mögött általában nem a kíváncsiság áll, de azért most megpróbálok erre válaszolni, elvégre akikkel állandóan bajod van, azok érted is teszik :)
melyik keleti testvéreinkre gondolsz? ugyanis elég sok van. Én nemsoká vacsorázni megyek egy japán lánnyal, pl. ők a testvéreiknek tartanak minket. Vagy az erdélyiekre gondolsz? Igazából teljesen mindegy, hogy ki(k)re gondolsz, a politika tehet róla, amely már 20 éve folytatja a fokozottabb parasztvakítást
az eurovíziós dalfesztiválon az én favoritom Lena Meyer-Landrut volt :)
Én európainak tartom magam. A keletet nem érzem testvérnek.
"mi pedig itt idegen népek tengerében elidegenedve tőlük"- a honfoglalással ezt vállaltuk.
Amikor egymást is utáljuk, akkor hogy várod el, hogy a keleten maradt magyarságot testvérünknek tekintsük?
Az itthoni magyarok még egymást sem tekintik testvérüknek, mert egyszerűen nem akarnak közösséget vállalni a másik magyarral, mert az már náci lenne és rasszista dolog. Én ezért fogok elmenni innen, mert már elegem van ebből az őrületből. És nem tehetek ellene sajnos semmit, mert a "magyar testvéreim" fasisztának fognak tartani és kiutálnak a nézeteim miatt. Igen, még a saját szüleim is.
Akkor talán el kéne gondolkodni rajta, hogy nézetet változtass, illetve alapos önvizsgálatot tartani.
"mert egyszerűen nem akarnak közösséget vállalni a másik magyarral, mert az már náci lenne és rasszista dolog."
nem azért,mert az náci dolog lenne (van különbség az összetartás és a nácizmus között, úgy állítod be, mintha csak és kizárólag a hungarista éra (magyar nemzeti szocializmus alatt lett volna itt összetartás .)
Azért, mert ilyen az emberi természet. Csak nekünk még jobban kijutott ebből. Dögöljön meg a szomszéd tehene is, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!