A romániai 80-as évekhez hasonló szegénységre készüljünk fel?
Jaj öcsém ti csak panaszkodni tudtok? Ez az egész ország csak abból áll. Ha nincs pénzed akkor főzz be, nevelj disznót, hogy jobban megérje, ha már Romániáról beszélünk ott sok mindenki ezt csinálja, vagy keress másik állást, vagy mit tudom én, lehet, hogy jól ne fogsz élni, de kajára lesz pénzed. Nincs pénze autót javíttatni? Szerintem az autó kényelmi eszköz, ami nem alapvető dolog már meg ne haragudj, az, hogy nekünk alap az azt tükrözi, hogy jóléti társadalomban élünk.
De nézzük mi a magyar helyzet. A '80-as évek Romániájában nem volt semmi a boltokban, üres polcok, éhező (!!!) emberek voltak. Mi van ma Magyarországon? Tele árúval a boltok, egymás után nyílnak a bevásárlóközpontok, a kosarak szintén tele vannak.
És ha már megkérdezhetem, ha 14 éves vagy miért nem vagy iskolába? Vagy infóórán ezzel töltöd az időt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!