Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Április 11. -én melyik pártra...

Április 11. -én melyik pártra szavaztatok? Ki melyikre?

Figyelt kérdés
tudom,ilyet nem illik kérdezni de azért nyugodtan elmondhatjátok
2010. jún. 29. 15:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

ma 19:08

ez jó kérdés..

2010. jún. 30. 21:44
 32/34 anonim ***** válasza:

A válasz írója 39%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 16:44

neked az mdf lett volna nyerő, mert a Bokrossal megkaptad volna amit akarsz! Mindazonáltal aki ma Magyarországon a szabadpiacot támogatja az valószínűleg nem igazán látja az ország valódi helyzetét! Mint ahogy a Fidesz és kb. egyik párt sem!

2010. júl. 1. 09:55
 33/34 anonim ***** válasza:

én az MSZP-re szavaztam, mert csak így lehettem biztos abban, hogy megmaradnak a luxusterepjáróim és a 3 villám

a hülye szavazók 2/3-a miatt meg most lehet, hogy életfogytiglanit kapok

vagy legalább a jobbikra szavaztak volna, akkor legalább kiírtottuk volna a cigányokat, és a helyükre zsidókat telepítettek volna, mert hát a zsidó nem verekedik az utcán, a pénzemet meg távol tudom tartani tőlük a svájci banxámláimon

szal a MaSzoP-ra KELL SZAVAZNI!

2010. júl. 3. 21:21
 34/34 anonim ***** válasza:
Tudjátok ez érdekes számomra hogy gyakorikérdések.hu-n "cikinek" számít a FIDESZ-t támogatni, sőt, szabályosan le**eszik azt, aki az ogy-i választásokon rájuk szavazott. Ennek ellenére mégis ők nyerték meg a választásokat 2/3-os többséggel. Szerintem ilyen politikai helyzetben nem csak a vacilálókon meg a bizonytalanokon múlt a győzelmük. A 2/3 lehet, de maga a győzelem biztosan nem...
2010. aug. 4. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!