Április 11. -én melyik pártra szavaztatok? Ki melyikre?
Figyelt kérdés
tudom,ilyet nem illik kérdezni de azért nyugodtan elmondhatjátok2010. jún. 29. 15:50
12/34 anonim válasza:
40-es hiába ismételgeted magad, jelenleg ha nem szavazol akkor a legerősebbet támogatod, ennyi. nem érdekel máshol hogy megy, itt így megy, és ezt tudtad, ennyi, vállald be, hogy a fideszt támogattad.
13/34 anonim válasza:
73
Nem, nem, én a liberálisokat támogattam volna, ha lettek volna, de nem voltak. Ígyhát senkit sem támogattam.
14/34 anonim válasza:
jólvan, hagyjuk, mert láthatóan az IQ-d nem nagyon áll az átlag felett, értelmezési problémáid vannak, vagy simán hülye vagy. pont.
15/34 anonim válasza:
Jobb társaságban, aki elsőnek hülyézi le a másikat, az veszti el a vitát :)
16/34 anonim válasza:
Na de akkor 73
Szabadpiacpárti, kapitalista liberisként kire kellett volna szavaznom? Két baloldali pártra, vagy a konzervatív mdfre? Légyszíves, válaszolj:)
18/34 anonim válasza:
nem vesztettem vitát. okos enged. te csak ismétled magad. nem leszek papagáj, leírtam mindent.
19/34 anonim válasza:
73
Te azt írtad, hogy egy "kevésbé tökéletes" pártra kellett volna szavaznom. Igen ám, de itt nincs kevésbé tökéletes: az lmp vállalhatatlan, az mszp sose volt igazán a szabad piac barátja, és ugyanolyan rasszisták mint az általuk sokat szidott jobbikosok, az mdf meg egy konzervatív párt. Ezek nem kicsi, hanem 51-100 százalék közötti eltérések.
20/34 anonim válasza:
olvass nyugodtan vissza. bár sztem úgyse fogod megérteni, pedig érthetően leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!