Ha lenne Magyarországon Kádár János Pártja, akkor sokan szavaznának rá?
Csinálnánk egy CGI Kádárt és vele lennének videók Youtubeon, ahogy ő beszél a néphez és tanítja a magyarokat, valamint lennének kisteherautóink is, amiknek a platójára kivetítőket szerelnénk és azokkal járnánk a vidéket választás előtt, hogy a magyarok szavazzanak János Bácsi pártjára.
Meg lehetne szorongatni a Fideszt?
orbán már átvette kádár helyét, és a kádáristák nem vállalják fel nyíltan kádárizmusukat, mert szégyellik, ezért kell nekik egy orbán, aki nemzethy jobboldali keresztyén köpönyeg alatt teszi azt, amit kádár bácsi is tett, tenne.
#O1G
Én elég sok öreget ismerek, akik Kádárt nagyra tartják és folyamatosan azt hangoztatják, hogy akkoriban milyen jó volt, most pedig mekkora nagy szegénység van. Főleg idősebb férfiak ezek, az öregasszonyok tényleg inkább fideszesek a kereszténykedés miatt, de ki tudja, lehet, hogy ők is rákapnának a horogra.
Ugye? Én is erre gondoltam. Rettenetesen veszélyes fegyver ez.
'Én elég sok öreget ismerek, akik Kádárt nagyra tartják és folyamatosan azt hangoztatják, hogy akkoriban milyen jó volt, most pedig mekkora nagy szegénység van.'
Mintha akkor nem lett volna szegénység :)
Az ember fiatalabb korában még nem érzi ezt.
IGEN IGEN IGEN
Kádár pártjára szavaznék!
21/F
#1 Orbánt hogy képzeled Kádárhoz hasonlitani?Orbán a nagytőkét,a muktikat támogatja,a munkásokkal szemben.Kádár a nagytőke ellen harcolt és a munkásosztályt támogatta.
Pont egymás ellentéte a kettő.
'és a munkásosztályt támogatta.'
Csak azért, hogy '56 ne ismétlődjön meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!