Emberek 2010-ben miért nem hagyták tovább a Bajnai / Gyurcsány kormányt?
1. Nem lenne BKK.
2. Lehetne a megállóban dohányozni.
3. Nem lenne közterület felügyelő az ellenőrőkkel.
4. CEU is müködne
5. Nem lenne ennyi feleslege tantárgy az iskolában.
6. Érretségihez nem kéne közzöségi szolgálat stb.
Igen.
És tisztában vagy a "javarészt" szó jelentésével? Hogy a csatlakozási feltételekben nem velük állapodtak meg ás nem is az Orbánék fogadták el? Hogy 2002 tavaszán volt kormányváltás, a szerződést pedig 2003. áprilisában írták alá?
Ha rossz a szerződés akkor miért írták alá?
Mindegy, hogy miben állapodtak meg előtte, ha nem találták megfelelőnek, akkor nekik kellet volna változtatni rajta. ezért is az Orbánék a hibásak?
Ha Orbán írta volna alá a szerződést, akkor az ő felelőssége lenne. De nem az ő kormánya fogadta el.
Igen, én hibáztam, kevertem a kettőt.
Elnézést!
Kedves Takács Zs5!
A csatlakozási tárgyalások egy nagyon bonyolult folyamat volt. A folyamat külön fejezetekre volt bontva, melyeket párhuzamosan tárgyaltak a szakértők, szakpolitikusok és politikusok és ha befejezek egy fejezetet, akkor azt lezárták.
2002 júliusában a 31 fejezet közül 26 már le volt zárva!
A tárgyalásokat 2002. decemberében zárták le.
Tehát az MSZP kormánynak az utolsó 5 fejezet tárgyalásaink VÉGÉN volt lehetősége bármire is.
forrás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!