Árokpart kérdése:
Ha úgymond olyan jól teljesít a kormány, akkor miért éltünk jobban a Bajnai csomag után 2010 nyarán mint most?
Figyelt kérdés
Legalábbis az átlagember számára szerintem élhetőbb volt az a korszak mint a mostani.2017. júl. 20. 11:29
1/5 anonim válasza:
Szerintem meg nem.
Aki dolgozik ismerősöm, mind jól él.
Külföldi nyaralások, Iphone, wellness, nyugati márkás autók.
2/5 anonim válasza:
Átlagember vagyok. Jól éltem a Bajnai kormány alatt, de most sem vettem észre semmi olyat, hogy nem lennének élhető körülményeim.
Igaz, hogy nálunk ez úgy szokott lenni, hogy saját magunk alakítjuk a körülményeinket, és nem a mindenkori kormányok.
3/5 anonim válasza:
Sem akkor, sem most nem èltem, èlek rosszul. Az èl rosszul, aki csak várja hogy valaki segìtsen neki. Az ilyen ember vàrhatja a csodàt, màst nem.
4/5 anonim válasza:
A statisztikák szerint most 10%-kal magasabb a jövedelmünk reálértéke, mint 2010-ben, ami nem is meglepő, tekintettel arra hogy épp csak kezdtünk kilábalni a válságból.
Az más kérdés, hogy a válság előtt (Gyurcsány alatt!) még jobban éltünk, mint most...
5/5 anonim válasza:
Én nem emlékszem, hogy jobban éltünk volna akkor, bár igazából, azt sem érzem, hogy most jobban élnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!