Miért akarják tönkre tenni a magyar népet az MSZP és a Fidesz? Azzal teszik tönkre Magyarországot, hogy bezárják a gyárakat, meg a kórházakat és a a bolondok házát. Miért csinálják ezt velünk?
Figyelt kérdés
Mikor volt ez a Gyurcsány kormány, a Bajnai kormány és az Orbán kormány, akkor mindent tönkre tettek, és most újra kormányon van a Fidesz. Én Jobbikos vagyok, de nem érdekel, hogy mit mondanak a Jobbikra, Gyurcsány szélsőséges, ahogy a Jobbik is. Azért vagyok mérges rájuk, mert hazudtak és kicsaltak tőlünk sok pénzt.2014. máj. 24. 09:48
1/13 anonim válasza:
Azt hiszem te vagy az az ember, aki a legnagyobbat csalódna a jobbikban, ha hatalomra kerülnének. Olyan szemmel nézed a politikát, hogy számodra egy politikai tömörülés sem lenne jó a hatalmon.
2/13 anonim válasza:
A magyar nép választotta meg őket...
3/13 anonim válasza:
Jobbik meg tönkre tenné még azt ami itt még működik.
4/13 Shai-Hulud válasza:
Hát a bolondok házát szerintem is hiba volt bezáratni. Most nézd meg, mindegyik szabadlábon van.
De rájöttem, azért záratták be, nehogy később ők is oda kerüljenek. Jobb az ilyet megelőzni...
5/13 A kérdező kommentje:
A Fidesz Le se s...ja az egészet. Azt mondják hogy Gyurcsány jól tette, hogy bezáratta a bolondok házát és jól tette hogy bezárta a gyárakat! Hát ezért lettem Jobbikos!
2014. máj. 24. 10:31
6/13 anonim válasza:
Majd ha elmúlsz 12 éves, akkor másképp látod a dolgokat.
7/13 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség! Én 20 éves vagyok és nem vagyok kiskorú! Azt hiszitek, hogy az MSZP és a Fidesz adni fog pénzt a szegényeknek ? HÁT NEM!
2014. máj. 24. 13:01
8/13 anonim válasza:
Milyen gazdaságpolitika szól arról, hogy a szegényeknek pénzt adnak?
9/13 A kérdező kommentje:
Bárcsak lenne hajléktalan szálló, akkor megmenekülne a hajléktalan emberek!
2014. máj. 24. 14:54
10/13 anonim válasza:
"Bárcsak lenne hajléktalan szálló, akkor megmenekülne a hajléktalan emberek!"
- Van, nem is egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!