Miért vannak olyan emberek, akik egyet értenek a Fidesz-MSZP koalícióval?
Nem hiszem, hogy létezik ma olyan párt Magyarországon, amelyik a magyarok (értem ezalatt a magyar állampolgárok érdekeit képviselik.
Mégis a Fidesz, az MSZP, és a szándékosan magáról a valóságtól teljesen mást mutató Jobbik mostani politikájával lehet létjogosultsága, ha a Fidesz támogatottságának csökkenése mellett a Jobbik támogatottsága fog megerősödni. Mert nincs kétség, ami egyszer fent van (lásd Fidesz jelenlegi népszerűsége), az nem marad a végtelenségig fent.
Persze nem vagyok naív, elég nagy a valószínűsége, hogy még akkor sem lesz Fidesz MSZP nagykoalíció, ha az országot megtámadnák. Inkább hagynák a történelem süllyesztőjében elveszni az országot,mint az ország érdekeit nézni és összefogni. Ez a "magyar átok".
Elmehet a CÖF a p.-ba.
Ifj. Lomnici egy b@romarc.
Nagyon bevadultam erre a szemét Lomnicira, írok neki egy olyan levelet, hogy leszárad a p@cse.
Hogy mer ilyet mondani?
nem azért lett elzavarva az mszp, mert baloldaliak, hanem mert ocsmány férgek voltak. És most jön ezzel a hülye dumával, hogy kormányozzanak együtt a keresztény meg a szociáldemokraták, mint Németországban. Szakadjon rá az ég! Mondjon le azonnal a szóvivői tisztségéről.
Látod látod ?
A Fidesz és az MSZP mindent megtesz a Jobbik hátraszorítás érdekében...a pénz az úr :)
Érdekes, hogy mennyire ellentétes eszméket vallank, mégis képesek a Jobbik miatt összefogani egymással...csoda lenne ? jah nem, ez csaka pénzről szól, nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!