Az MSZP mikor tűnik már el végleg a Magyar politikából?
Attól miért ne lenne demokrácia ha nép nem juttatná be a parlamentbe?
A demokrácia a nép akarata, nem!?
A legtöbb aljasságot sajnos a MSZP-SZDSZ hajtotta végre a módszerváltás óta, persze a Fidesz se kismiska.
Igazából olyan bal oldali pártra lenne szükség mint ami Németországban/Ausztriában van.
A 2,5 válasznak akkor lenne értelme, ha az MSZP valóban értéket képviselne. Valójában semmilyen baloldali értéket nem képviseltek csak néha szóban, vagy kampány időszakban. Amúgy amikor hatalmon vannak csak a lopás és a korrupció.
A csökkenő népszerőség annak jele, hogy az utóbbit sokan észrevették. Most meg már bármit mondhatnak, hiteltelenek lettek. Simán le lehet őket darálni egyerű kommunikációval.
Szerintem a lassú csökkenés elér majd egy kritikus pontot, amikor egy hirtelen süllyedés lesz. A kritikus pont az a menthetetlen helyzet amikor már a párttagok elkezdik elhagyni a süllyedő hajót. Ennél a pontnál a szavazótábor megfeleződik, mert nem lesz értelme rájuk szavazni, a vesztestől, az esélytelentől elpártolnak. Marad az 5-10 százalék közti vergődés.
"A legtöbb aljasságot sajnos a MSZP-SZDSZ hajtotta végre a módszerváltás óta, persze a Fidesz se kismiska."
Bár úgy lenne. Akkor nem vándorolt volna külföldre annyi kedves ismerősöm, családtagom. Orbánnál gusztustalanabb féreg talán csak Antal volt.
""Bár úgy lenne. Akkor nem vándorolt volna külföldre annyi kedves ismerősöm, családtagom.""
Uncsi már nagyon ez a kivándorlós duma.
Amióta a baloldal félrevezette azokat az embereket akik erre hajlamosak azóta vannak akik mindig ezt "fúják"!
Akik kimentek dolgozni azok nem csak az elmúlt 4 évben mentek ki hanem a rendszerváltás óta (én is voltam kint mégis visszajöttem) Szabad munkaerő vándorlás van Románok, Szerbek, olaszok, franciák is dolgoznak más országokban nem csak a hazájukban.
Akik kimentek azok is a Magyar gazdaságot erősítik részben mert a családosok a hazaküldik a jövedelmük egy részét amit itthon költenek el. Franciaországban dolgoztam 2005 és 2008 között a jövedelmem körülbelűl felét hazaküldtem a szüleim támogatására így ezáltal a gazdaság is erősödött és mai napig is sokan ezt teszik. Vagy külföldre azért mennek, hogy a jövedelmükből itthon vállalkozást indítsanak - lakást vegyenek- autót vegyenek.
"Uncsi már nagyon ez a kivándorlós duma. "
Magasról teszek rá, hogy neked mi uncsi és mi nem. Nem lehet mindent az Mszp-re kenni. Nyílván nem miattuk mentek ki, ha Orbán volt hatalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!