Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP mikor tűnik már el...

Az MSZP mikor tűnik már el végleg a Magyar politikából?

Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 10:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
18%
Arra még elég sokat kell várni.
2014. máj. 17. 10:02
 2/23 anonim ***** válasza:
36%
Amikor megszűnik Magyarországon a demokrácia. Lehet, hogy utálod, de jogot kell adni a baloldali érzelműeknek is, hogy politikailag képviselve legyenek. Amennyiben ezt nem valósul meg, akkor azok az emberek el vannak nyomva az országban, és az már nem demokrácia.
2014. máj. 17. 10:03
 3/23 anonim ***** válasza:
22%
Majd ha nem szavaznak már rá. Amíg nem így van, nem vonhatod kétségbe a létjogosultságát.
2014. máj. 17. 10:10
 4/23 anonim ***** válasza:
51%

Attól miért ne lenne demokrácia ha nép nem juttatná be a parlamentbe?

A demokrácia a nép akarata, nem!?

A legtöbb aljasságot sajnos a MSZP-SZDSZ hajtotta végre a módszerváltás óta, persze a Fidesz se kismiska.

Igazából olyan bal oldali pártra lenne szükség mint ami Németországban/Ausztriában van.

2014. máj. 17. 10:12
 5/23 anonim ***** válasza:
36%
Megpróbálom értelmezni a kérdésedet. Te egy olyan szélsőjobboldali vagy, aki nem bírja elviselni, ha a saját nézetén, gondolatain kívül más is van a világon. És türelmetlenül szeretne tiltásokat életbe léptetni ennek érdekében. Azt most nem vizsgálom, mitől lettél ilyen beállítottságú, de arról biztosíthatlak, sokan dolgoznak azon, hogy az ilyen szemlélet végleg eltűnjön - nemcsak Magyarországról, de a világból. Nem kétséges, hogy ez soká fog tartani, de megéri.
2014. máj. 17. 10:16
 6/23 anonim ***** válasza:
56%

A 2,5 válasznak akkor lenne értelme, ha az MSZP valóban értéket képviselne. Valójában semmilyen baloldali értéket nem képviseltek csak néha szóban, vagy kampány időszakban. Amúgy amikor hatalmon vannak csak a lopás és a korrupció.

A csökkenő népszerőség annak jele, hogy az utóbbit sokan észrevették. Most meg már bármit mondhatnak, hiteltelenek lettek. Simán le lehet őket darálni egyerű kommunikációval.

Szerintem a lassú csökkenés elér majd egy kritikus pontot, amikor egy hirtelen süllyedés lesz. A kritikus pont az a menthetetlen helyzet amikor már a párttagok elkezdik elhagyni a süllyedő hajót. Ennél a pontnál a szavazótábor megfeleződik, mert nem lesz értelme rájuk szavazni, a vesztestől, az esélytelentől elpártolnak. Marad az 5-10 százalék közti vergődés.

2014. máj. 17. 10:30
 7/23 anonim ***** válasza:
64%
Remélem betiltják ezt a hazaáruló pártot.
2014. máj. 17. 10:33
 8/23 anonim ***** válasza:
51%

"A legtöbb aljasságot sajnos a MSZP-SZDSZ hajtotta végre a módszerváltás óta, persze a Fidesz se kismiska."

Bár úgy lenne. Akkor nem vándorolt volna külföldre annyi kedves ismerősöm, családtagom. Orbánnál gusztustalanabb féreg talán csak Antal volt.

2014. máj. 17. 10:37
 9/23 A kérdező kommentje:

""Bár úgy lenne. Akkor nem vándorolt volna külföldre annyi kedves ismerősöm, családtagom.""

Uncsi már nagyon ez a kivándorlós duma.

Amióta a baloldal félrevezette azokat az embereket akik erre hajlamosak azóta vannak akik mindig ezt "fúják"!

Akik kimentek dolgozni azok nem csak az elmúlt 4 évben mentek ki hanem a rendszerváltás óta (én is voltam kint mégis visszajöttem) Szabad munkaerő vándorlás van Románok, Szerbek, olaszok, franciák is dolgoznak más országokban nem csak a hazájukban.

Akik kimentek azok is a Magyar gazdaságot erősítik részben mert a családosok a hazaküldik a jövedelmük egy részét amit itthon költenek el. Franciaországban dolgoztam 2005 és 2008 között a jövedelmem körülbelűl felét hazaküldtem a szüleim támogatására így ezáltal a gazdaság is erősödött és mai napig is sokan ezt teszik. Vagy külföldre azért mennek, hogy a jövedelmükből itthon vállalkozást indítsanak - lakást vegyenek- autót vegyenek.

2014. máj. 17. 10:51
 10/23 anonim ***** válasza:
48%

"Uncsi már nagyon ez a kivándorlós duma. "

Magasról teszek rá, hogy neked mi uncsi és mi nem. Nem lehet mindent az Mszp-re kenni. Nyílván nem miattuk mentek ki, ha Orbán volt hatalmon.

2014. máj. 17. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!