Mit tudok tenni azért, hogy előmozdítsam azt, hogy a Tisza legyen az új román határ?
Én Tiszán-túli vagyok, de jobban örülnék egy Bukarest közeli magyar határnak.
Elégedjenek meg a szőröstalpúak azzal amit eloroztak annak idején, de jobb lenne ha visszaadnák..
Románok, olyanok, mint mi. Két láb, két kéz, test, fej. Még a bőrszínük is fehér, szóval mi a a gond?
Vannak belőlük gusztustalan férgek, akiket csak elzárni kéne valahova. Vannak, akik szó nélkül agyonvernének, leköpnének, kinyírnának, mert magyar/moldáv/bulgár vagy.
De vannak belőlük jó emberek :) Személyesen is ismerek közülük egypárat! Jó emberek, akiket nem az foglalkoztat, hogy magyar vagy-e ha segítségre szorulsz!
Ismerek magyarokat is, magyar vagyok.
Magyarok olyanok, mint ők. Két láb, két kéz, test, fej. Még a bőrszínük is fehér, szóval mi a a gond?
Vannak belőlük gusztustalan férgek, akiket csak elzárni kéne valahova. Vannak, akik szó nélkül agyonvernének, leköpnének, kinyírnának, mert román, szerb, vagy szlovák vagy
És ez nem román fétis, hanem pozitívan nyitok a románok felé.
Ha ezt tenné mondjuk 8 millió Magyar, akkor lehetne tárgyalni az autonómia felé, ami egyébként nem a legnagyobb problémánk jelenleg. De legyen, együtt érzek a Székelyek iránt, Románia sem liberális ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!