Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fog megépülni a román-...

Mikor fog megépülni a román- Magyar határon a kerítés?

Figyelt kérdés

2016. febr. 12. 21:36
1 2
 1/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
51%
Amikor az Úr azt megparancsolja.
2016. febr. 12. 21:53
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
1# Én se szeretem Orbánt de el kell ismerni hogy a hazai menekültválságot jól kezelte. Bele se merek gondolni mi lett volna itt ha a baloldali liberálisok lettek volna hatalmon...
2016. febr. 12. 22:36
 3/13 anonim ***** válasza:
39%

Persze, hogy "jól"...

Jól eltereli ezzel a figyelmet arról a sok milliárdos sikkasztásról, amit a fidesz művel, hogy majd ezt is kenje a baloldalra!

Jól tud figyelmet elterelni!

2016. febr. 12. 22:39
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
#2 Akarod mondani önző módon rátolta a környező országokra. Ez is megoldás, kár hogy ennek még súlyos következményei lesznek.
2016. febr. 12. 23:43
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Akkor majd a környező országok is rátolják valaki másra. Nehogy már a körülöttünk lévő sok bunkó balkáni barmot sajnáld.

2016. febr. 12. 23:59
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

Aha .......a Vezír kerítése is addig ér valamit ameddig a környező országok konvojban utaztatják át a bevándorlókat. Amint ez megszűnik, össze- vissza jönnek és nem fog semmit érni a csodakerítés. Elég a több száz km -es kerítést 1 m -en kibontani, hogy százak-ezrek jöjjenek át 1-2 perc alatt. Mire az őrség észleli a rongálást addig már km-ekkel beljebb lesznek. És nem egy helyen fogják kibontani a kerítést az biztos.

Nem is értem, hogy ki az a 10-20 hülye aki most a kerítést rongálva akar Mo.-n keresztül menni, az EU -ba.

És, hogy a kérdésre is válaszoljak: Akkor épül mikor a Balkánon lezárja valaki a határt és Románia felől jönnek a bevándorlók. Gondolom senkinek nincs kétsége afelől, hogy a románok mit fognak csinálni.

2016. febr. 13. 00:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem kétségeim vannak, miért mit fognak csinálni a románok?
2016. febr. 13. 00:03
 8/13 anonim ***** válasza:

"Nekem kétségeim vannak, miért mit fognak csinálni a románok?"

Nem fogják visszatartani a bevándorlókat, illetve "véletlenül" pont a magyar határ közvetlen közelébe telepítenek "menekülttáborokat". Kvázi rázúditják Mo.-ra őket.

2016. febr. 13. 00:09
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Akkor amikor már 200 ezer menekült átjött rajta, a migránsokat visszalehet tartani Magyarországtól, de a kormányt sajnos nem. A korrupció ezerszer nagyobb probléma az országnak, mint az állatok visszatartása.

"Nekem kétségeim vannak, miért mit fognak csinálni a románok?"

Mindig annak az ellentétjét, amit ígérnek.

2016. febr. 13. 00:48
 10/13 anonim ***** válasza:
62%

"Elég a több száz km -es kerítést 1 m -en kibontani, hogy százak-ezrek jöjjenek át 1-2 perc alatt.Elég a több száz km -es kerítést 1 m -en kibontani, hogy százak-ezrek jöjjenek át 1-2 perc alatt."

Percenként százezrek egy 1 méteres lyukon? Van kedved nagy összegben fogadni?

2016. febr. 13. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!