Ellenzékiek! Mennyire vagytok csalódottak? Ilyen eredményre számítottatok?
Figyelt kérdés
Én teljesen meg vagyok döbbenve...2018. ápr. 8. 23:54
41/51 anonim válasza:
40: ez a kézzelfogható fideszes gyűlölet. Minél rosszabb az országnak és a másként gondolkodóknak, ők annál jobban érzik magukat. Igaz, hogy minden választást összecsaltak és a mi pénzünkből kampányolnak és tartják fennt a propaganda média birodalmat, de eszköz nem számít náluk. Aljas, velejéig romlott erkölcsei vannak az összes fideszesnek. Nem hiába utálják a magyart külföldön mint a szart.
42/51 anonim válasza:
Megtennéd, hogy a könnyeidet összegyűjtöd valami tálkába?
Lubickolni akarok benne. Köszi.
43/51 anonim válasza:
És a legszebb az egészben, hogy ők állítják magukról, hogy nemzetiek meg hogy keresztények. Közben aki nem a ~2.8 millió Fideszes szavazó közé tartozik azt elhordják minden hazaárulónak, libsinek, komcsinak stb, pedig rajtuk kívül még van 10 millió magyar. Ez aztán a nemzeti összetartozás, meg a keresztényi szeretet megnyilatkozása!
44/51 anonim válasza:
#42 Majd lubickolhatsz a hideg vízben otthon miután nem tudod kifizetni a megemelt rezsit 😉
45/51 anonim válasza:
Az ellenzék most örül mint majom a farkának hogy nem nyerte meg ezt a választást elhiheted.
46/51 anonim válasza:
44. Marad a rezsi,átlagot fogyasztok. 😄
Sőt, maradok katás😋🤣
47/51 anonim válasza:
46.Mi meg akkor azt monjuk kabbe. 🐑
48/51 A kérdező kommentje:
Persze, minden kérdés alatt megjelenik egy provokáló ember, aki bizonygatja, hogy neki mennyire tökèletes az élete.
2022. júl. 16. 13:36
49/51 anonim válasza:
Vedd észre, ti akarjátok bizonygatni azt, hogy milyen szar nekem.
50/51 A kérdező kommentje:
Én semmit nem bizonygattam, mivel figyelembe sem vettem a provokálásod eddig. Tele van az oldal hazug emberekkel, és a fele nem igaz amit itt leírnak. Nem szabad komolyan venni. 2 és negyed pipáddal valószínűleg hasznos válaszaid lehetnek.
2022. júl. 16. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!