Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ellenzékiek! Mennyire vagytok...

Ellenzékiek! Mennyire vagytok csalódottak? Ilyen eredményre számítottatok?

Figyelt kérdés
Én teljesen meg vagyok döbbenve...
2018. ápr. 8. 23:54
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
85%
Én abban csalódtam, ahogy egymást marták utána. Sz@r dolog ezt belátni, de nem való nekik a a hatalom. Nincs valódi ellenzék, be kell látni.
2022. ápr. 5. 10:21
 32/51 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy a kérdés kiírása után 4 évvel ismét aktuális lesz a dolog. Ha így haladunk, akkor 4 év múlva ismét ez lesz a helyzet.
2022. ápr. 5. 13:21
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
így van ezért fog mindenki elmenni akinek esze és lehetősége van :D
2022. ápr. 5. 13:26
 34/51 anonim ***** válasza:
83%

Már régóta szégyen magyarnak lenni a világban és ez újabb megerősítést nyert most. Legrosszabb diktatúrákban nincs ennyi befolyásolt, agymosott buta, hiszékeny ember, akiknek fontosabb a saját tyúkszaros hazug élete mint a szabadság. Ugyanolyan romlott alja erkölcsökkel rendelkezik az ország jórésze mint a fideszes bűnszervezet. Persze mondogatják, hogy ne hagyjuk el magunkat, de részemről én befejeztem. Amíg a mi pénzünkből onthatják a hazugságot mindenhol, addig esélytelen bármiféle próbálkozás. Forradalom pedig nyilvánvalóan nem lesz. Hülyét csináltak belőlünk, akik még hittek a változás reményében. Ehelyett felfog gyorsulni az ország Putyinizálódása és a kilépés az unióból is terítéken lesz.

Részemről nem hiszem, hogy megvárom egy újabb választási színjátékot orbánék játékszabályai szerint amiben csak ők nyerhetnek, és valószínűleg elhagyom az országot.

Fideszeseknek emberéletektől kezdve semmi sem számít, bármit megtehetnek velük, és ők állva tapsolnak és asszisztálnak ehhez! És még van bőr a pofájukon 1848-49 és 1956 emlékének napján vonulgatni Budapesten! Meggyalázták már a hőseinket is, és képesek nemzetieknek hívni magukat, miközben ennél aljasabb hazaárulókat nem hordott az ország a földjén!

2022. ápr. 5. 17:42
 35/51 anonim ***** válasza:
8%

Sírjatok, prolik.

Hogy vártam már ezt.

2022. ápr. 5. 19:59
 36/51 Endura ***** válasza:
100%
Megindult Magyarország ellen a jogállamisági mechanizmus,Putyintól a gázt már januárban is piaci áron és nem ötöd áron kaptuk...és ezek csak a mai hírek....
2022. ápr. 5. 20:13
 37/51 A kérdező kommentje:

#36: Olvastam! :( Hajrá Fideszes szavazók. Lehet tovább isteníteni Orbánt!

#34: "Fideszeseknek emberéletektől kezdve semmi sem számít, bármit megtehetnek velük, és ők állva tapsolnak és asszisztálnak ehhez! "

Mennyire igaz!! Ez szó szerint így van! Borzasztó agymosás megy.

2022. ápr. 5. 21:05
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha most 1956 lenne, már a lámpaoszlopokon lógna a fél parlament...
2022. ápr. 5. 22:56
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

#38: fél? minimum 133 a 199-ből! Vagyis már 135+7+1...!

Mindegyik egyformán bűnrészes aki együtt szavaz velük!

#36: eszembe jutott, ha még érdekelne a dolog, hogy minden nap beírom az aktuális gazemberségeket facebook-ra, megköszönve mindazoknak akik nem az ellenzéki összefogásra szavaztak, de be kell látnom semmi értelme ma már ennek, mert a fideszeseket nem érdekli a valóság, csak a propaganda és az olcsó csirkefarhát. Viszont annak bármit elhisznek. Sajnos az ország sorsa hosszútávon megpecsételődött. Abban sem hiszek, hogy az álellenzéki pártok, figurák ezután eltűnnének a közéletből (élükön Gyurcsánnyal), akik támogatói szintén érzelmi alapon teszik azt.

2022. ápr. 6. 11:52
 40/51 anonim ***** válasza:

"Sírjatok, prolik.

Hogy vártam már ezt."

Ízleld a szavakat, a közmédiában ez nem lesz téma:

[link]

2022. ápr. 6. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!