Ellenzékiek! Mennyire vagytok csalódottak? Ilyen eredményre számítottatok?
Figyelt kérdés
Én teljesen meg vagyok döbbenve...2018. ápr. 8. 23:54
12/51 anonim válasza:
Tudtam, hogy a Fidesz nyer, de 39-40% körül tippeltem Őket.
És ez a 2/3, ez 70+%-os részvétel mellett történt.
Szóval én szégyellem, hogy magyar vagyok.
El is hagyom ezt az "országot"...
13/51 anonim válasza:
A szavazatokat a szavazóköri bizottságok számolták össze, ahol kivétel nélkül ellenzéki többség van. Amúgy ez szinte teljesen megegyezik a korrekt előrejelzésekkel, nem értem, miért van bárki is megdöbbenve...
14/51 anonim válasza:
Sajnálom nagyon, nálunk az egész család a fidesz ellen ment, reménykedtünk hogy sikerül eltakarítani a szemetet ennyi év után, de úgy látszik a hülyékből van több, akik ellen nem lehet ésszel felülkerekedni.
15/51 A kérdező kommentje:
Sajnos én is sejtettem a fidesz győzelmet de erre az eredményre nem számítottam. főleg hogy mennyien hajtották hogy a fideszre biztosan nem szavaznak, mert elegük van, legyen kormányváltás.. Aha. meg lehet nèzni az eredményeket.
én is el vagyok keseredve. Borzasztó ami itt megy. Most lett volna esély a változtatásra de ismét nem éltek vele az emberek.
2018. ápr. 9. 00:01
16/51 anonim válasza:
3. vagyok: azért vagyok megdöbbenve, mert burokban élek, csak olyan portálokkal, emberekkel, fórumokkal találkoztam, ahol hatalmas volt a Fidesz-ellenesség, és a "mindegy, kire szavazol, csak ne rájuk" mentalitás, és ehhez képest...
17/51 anonim válasza:
A magyarok semmit sem számítanak a világpolitikában simán megcsinálták a franciák a trianont és csak annyi történik,hogy európa végleg lemond a magyarokról majd amikor már szétlopta az egészet a fidesz akkor a hozzáértő és valóban számító nyugati milliárdosok megszerzik az egészet nem lesz nehéz a tudatlan mészárosféléket kijátszani
18/51 anonim válasza:
En is csalodott vagyok. Nem 3/3-ad lett :(((
19/51 anonim válasza:
Holnap megyek az első németòrámra. Nem fogok itt maradni.
20/51 anonim válasza:
Az egyébként kinek fáj, hogy pontosan erre számítottam, hogy a Fidesz nyer? Mért pontoztatok le??? Mert tudtam? Már ez se elfogadható, hogy nem élek a fellegekbe? 2-es vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!