Miért nincsen jobboldali alternatíva? Aki gazdaságilag jobboldali az kire szavazzon, ha nem a Fideszre?
A Fidesz kisajátította magának a jobboldalt, de még a fidesz sem egészen jobboldali, de akárhogy is nézem, gazdasági szempontból még ők állnak ehhez a legközelebb. Most lehet, hogy én szélsőségesen liberális vagyok gazdasági szempontból, számomra még a fidesz gazdaságpolitikája is baloldali.
A többi párt meg gyakorlatilag katasztrófa.
-Alapjövedelem
-13havi nyugdíj
-GDP 20% Oktatásra
-Ingyen gáz,ingyen internet,ingyen stb.
-Teljesítményorientáltság csökkentő többsávos adó
-Ingatlanadó,vagyonadó,örökösödési adó.
Gyakorlatilag az összes ellenzéki párt szélsőségesen baloldali kampányt nyomat, most hogy ez csak hazugság a népnek, vagy tényleg meg akarják próbálni megvalósítani, azt nem tudom.
Mindenesetre a kérdés adott? Kire szavazzanak a gazdaságilag jobboldali beállítottságú emberek? Minket miért nem akar megszólítani senki? Akárogy nézem ,csak a fidesz marad mint lehetséges választás, pedig a kommunikációjuk gyomorforgató.
De komolyan nem értem az ellenzéki pártokat, hogy miért nem tudnak egyik sem jobboldali programot se felmutatni. Pedig lenne igény egy jobboldali konzervatív-liberális alternatívára a fidesszel szemben. Mert amíg nincs, addig az ilyen beállítottságú emberek jobb híján a fideszre szavaznak, mint legkisebb rosszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!