A Jobbik tényleg kirúgta a rasszista párttagokat?
Igen, meg akarja változtatni. Erre azonban 2/3 nélkül nincs lehetősége, a vele készült riport szerint ezt meg akarja kerülni.
Illetve:
Miniszterelnök-jelölt úr, hogyan lesz ön miniszterelnök, ha nem esküszik fel az Alaptörvényre? Anélkül, hogy esküt tegyen valaki, tudomáson szerint nem töltheti be ezt a pozíciót".
Karácsony válasza erre az volt, hogy esküjének szövege az lenne, hogy az "alkotmányra esküszöm" – tehát nem az Alaptörvényre, amely jelenleg Magyarország alkotmánya.
És a jogászok vakarják majd a fejüket, de ez engem nem érdekel"
– jelentette ki Karácsony. Innentől azonban még érdekesebb fordulat következett.
Ma Magyarországnak olyan Alaptörvénye van, amely nem legitim, amely politikai, erkölcsi értelemben semmis. Az, hogy jogi értelemben azt le lehet vezetni, hogy ezt jogszerűen fogadták el és a jogot szembeállították az igazsággal, az nem az én problémám. Oldja meg, aki akarja. Én nem teszek miniszterelnökként...arra kérek mandátumot az emberektől, hogy ezt az Alaptörvényt...én ki akarom...ki akarom dobni a kukába"
Az egyik problémájuk az alaptörvénnyel, hogy gátolja a hitelfelvételt, nem tudnak többet hazárdírozni. A felvétel érdekes része 12:38-tól kezdődik. Na ezt nevezik illegitim kormánynak.
"A kérdező kommentje:
Akkor nincs olyan párt, akire magyarán érdemes lenne szavazni!"
Az igazság az, amit tulajdonképpen mindenki tud. Ha az
ellenzék nyerne, semmiben nem tudnának megegyezni, az országban káoszt okoznának, teli raknák az országot migránsokkal, hitelt vennének fel, hogy itt marasztalják őket. A vége úgyis előrehozott választások lennének, amiben a Fidesz még nagyobb eredménnyel győzne. Ha végétanulmányozod az ország gazdasági adatait 2002-től napjainkig, látható, hogy az ellenzékben lévő ex kormány óriási rombolást végzett, az országot eladósították, az EU-s pénzeket lenyúlták, a gazdaságot bedöntötték. Keresd meg a ksh.hu oldalát, vagy az akk.hu, az mnb.hu - ezeken nézd meg az államadósság, GDP arányos államadósság alakulását, munkanélküliség, stb, minden ott van. Majd jönni fognak a libsi dumával, hogy válság volt, magyarázkodás, de az ottani adatok egyértelműen kijelzi, hogy kik loptak valójában az országban. Persze a Fidesz nem lop? Dehogynem, nekik is megvannak a maguk útjai, csak éppen nem úgy lop, mint az előtte levők. De az utóbbi produkált némi emelkedést az országban, az előde pedig 20 évvel vetette vissza. Ebből már tudsz következtetést levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!