A Jobbik tényleg kirúgta a rasszista párttagokat?
Figyelt kérdés
Ugye a jobbiknak a múltban volt pár rasszista megnyilvánulása, pl zsidózások, amikről hangfelvétel is készült, le sem lehet tagadni, meg kővel dobálózások, rasszista és antiszemita megjegyzések, Betyársereg bűnszervezettel való együttműködés stb. Nos én azt hallottam azóta a párt gyökerestől megváltozott, kirúgták a rasszistákat. Igaz ez? Viszont Toroczkai még mindig benn van, nem értem őt akkor miért nem rúgták ki. Ő tényleg rasszista.2018. ápr. 2. 14:18
11/26 anonim válasza:
Nem. Csak elhallgattatta vagy ideiglenesen félreállította szavazatszerzési céllal
12/26 A kérdező kommentje:
franc se szavazzon a jobbikra. Ilyen pártra nincs szükség. Nem tiszták
2018. ápr. 2. 21:21
13/26 anonim válasza:
nem tiszták :D :D :D ezt te se gondolod komolyan.. :D :D :D
14/26 A kérdező kommentje:
De komolyan gondolom. Induljunk ki abból, hogy szövetkeztek egy olyan agresszív, erőszakos bandával, mint a betyársereg és amiket mondtak, zsidóztak orrba-szájba meg amilyen rasszista megnyilvánulásaik voltak. Nos, az ilyen párt tiszta? Szerintem nem. Egy párt ne legyen agresszív, ne legyen antiszemita és ne legyen rasszista és ne legyen erőszakos.
2018. ápr. 2. 23:35
15/26 anonim válasza:
"Egy párt ne legyen agresszív, ne legyen antiszemita és ne legyen rasszista és ne legyen erőszakos."
mondjál már egy olyan pártot, aki ezek szerint 'tiszta'...
16/26 A kérdező kommentje:
MSZP-Párbeszéd szimpatikus és a másik szerintem viszonylag normális párt az LMP
2018. ápr. 3. 11:55
17/26 anonim válasza:
Mszp sosem tudott egy saját miniszterelnököt összehozni, a sajátjaik vállalhatatlanok, mindig úgy kellett kölcsönözniük egyet. Szél szerint a migránsok jobbak mint a magyarok, ez legyen szimpatikus?
18/26 A kérdező kommentje:
Áhh lmp igaz, marad mszp. Karácsony nem rossz.
2018. ápr. 3. 12:52
19/26 anonim válasza:
Karácsony? Aki alaptörvény nélkül akar kormányozni? Ez most vicc? Ennyi erővel Hasfelmetsző Jackra is bízhatnád az egészségügyet! Legalábbis a nőgyógyászati osztályt.
20/26 A kérdező kommentje:
Az alaptörvényt nem végrehajtani, hanem megváltoztatni akarja.
2018. ápr. 3. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!