Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ez a szavazás utáni koalíció...

Ez a szavazás utáni koalíció vagy összefogás ez mi? Nem értem. Részletek lenn.

Figyelt kérdés

Nem egyszer hallom már videókba, hogy arról beszélnek, hogy szavazás után, ha nem tudnak kormányt alapítani (vagy legalábbis valami post választási összefogástól) akkor összefognak mással pl a Jobbik az LMP -vel.

Ezt nem értem. Szóval ha fidesz pl 35% -ot kap. Jobbik 30% -ot és LMP meg 10% ot. Akkor választás után mondhatja a Jobbik és az LMP, hogy összeállunk és akkor már együtt 40% és akkor ők a befutók? Lehet ez hülye kérdés, de már nem értem az egészet.

2018. ápr. 1. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Nagyjából erről van szó (persze a Fidesz is köthet koalíciót ha valaki hajlandó vele).
2018. ápr. 1. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
36%

Igen ezt megteheti a Jobbik és akkor végképp árulást, történelmi gazságot követ el, hogy jobboldali (?) létére liberálisokat visz a hátán a hatalom közelébe.

Nem baj, a történelem malmai lassan, de őrölnek, majd a Jobbik is a helyére kerül idővel.

2018. ápr. 1. 20:02
 3/7 A kérdező kommentje:

#2 azért neked is már a sok szemedbe folyt szittya izzadság cseppek el homályosították a látásod. Ha még összeállnak is a Jobbikosok lesznek többségben. Sok dologban eddig is egyetértettek.

Na meg! Nehogy már ez legyen a rossz verzió és nem az, hogy a felcsúti tolvaj törpe maradjon uralmon. Ezek pártok és nem vallások. Álljanak össze felőlem, amíg az ország javát szolgálják, addig ez minden épeszű embernek jó.

2018. ápr. 1. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

3.

Nézd, ma jobban megy az országnak mint '90 óta bármikor, én már '94 - ben is szavaztam. Ki a fenének kell egy szivárvány koalíció?

Jó, felcsúti törpe meg Orbán takarodj, de az élet ettől kicsit összetettebb.

2018. ápr. 1. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

HakapesziM

A V4-ek közül a mi GDP-nk negyed annyit fejlődött, mint a többieké, pedig kb. ugyan onnan indultunk és mi kaptuk arányosan a legtöbb EUs forrást. Nyilván jobban élünk, mint a 90-es évekbe, de a középkorhoz képest is sokkal jobban élünk, pedig akkor még nagy és gazdag volt az ország, hogy a világ és a technika fejlődésével javul az életszínvonalunk az természetes, az viszont nem mindegy, hogy mennyivel.

2018. ápr. 1. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

5.

Értem, és a megoldás erre egy szivárvány koalíció. Még tán Gyurcsányt is be kéne venni.

2018. ápr. 1. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
45%
Ki az a hülye,aki szerint jobban élünk,mint a kilencvenes években?! Soha nem volt az ország ilyen mélyponton.
2018. ápr. 1. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!