A Jobbik tényleg kirúgta a rasszista párttagokat?
Figyelt kérdés
Ugye a jobbiknak a múltban volt pár rasszista megnyilvánulása, pl zsidózások, amikről hangfelvétel is készült, le sem lehet tagadni, meg kővel dobálózások, rasszista és antiszemita megjegyzések, Betyársereg bűnszervezettel való együttműködés stb. Nos én azt hallottam azóta a párt gyökerestől megváltozott, kirúgták a rasszistákat. Igaz ez? Viszont Toroczkai még mindig benn van, nem értem őt akkor miért nem rúgták ki. Ő tényleg rasszista.2018. ápr. 2. 14:18
1/26 anonim válasza:
"600 éve élünk együtt a cigányokkal, és mind a mai napig nem tudtuk őket integrálni, hogy beszéljünk világosan – fogalmazott Lázár János."
Látod van akit be se vettek, igen kirugdosták azokat akiknek nem volt semmi más elképzelésük mint a rasszizmus.
2/26 anonim válasza:
A Jobbik nem rúgott ki senkit, még a mocskos szájú, paraszt Janiczákot sem. A pártból lépett le pár gerinces ember, és nemcsak az elvtelen cicapártosodás miatt.:-)
3/26 A kérdező kommentje:
Janiczákot nem rúgták ki?????????? :O komoly??? Azt hittem repült mint a győzelmi zászló !
2018. ápr. 2. 14:28
4/26 anonim válasza:
Hát szerintem nem az volt a mérvadó, hogy valakinek vannak e rasszista nézetei vagy sem, hanem az, hogy valaki belement e abba, hogy az ilyeneket tartsa meg magának.
5/26 anonim válasza:
Hát, ha Vona Gábort még ott találod, akkor még nem.
6/26 anonim válasza:
Úgy kirúgta őket, hogy Toroczkai két éve alelnök.
7/26 A kérdező kommentje:
Elég szomorú, hogy Toroczkai az alelnök. A hangfelvételek után ki kellett volna rúgni. Szerintem egy párt ne legyen már rasszista.
2018. ápr. 2. 15:49
8/26 anonim válasza:
A párt nem is az, csak egyes pártagjai. (De tök mindegy amúgy, úgyis Vona dönt és ő normális.)
9/26 anonim válasza:
Nem valószínű. Ha a választások előtt kirúgja őket, azt kérdezik, miért csak most rúgja ki őket, ha nem rúgja ki őket, akkor meg az a baj.
10/26 anonim válasza:
Ja pfujj Toroczkai,vèglis csak ő az egyetlen aki fel mert szólalni azèrt,hogy ne koszorúzzuk már minden èvben a "román felszabadìtó hősök" emlèkművèt,ès hasonlók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!