Csak szerintem ment át undorítóba, amit a fidesz képes volt meglépni?
Eddig is elég gyomorforgatónak találtam azt a rengeteg hazugságot, amivel kampányolnak (mert ugye mással nem tudnak, mint hogy szidnak valakit...), de amit most, húsvétkor képesek voltak meglépni, az már tényleg a legeslegalja vagy tán annál is lejjebb... Gondolok itt arra, hogy azért mondjon le Janiczák Dávid (vagy mondassák le), mert egy meggyilkolt lány telefonjában találtak tőle egy üzenetet, és mindezt képesek Húsvétkor elővenni, és folyik minden hírcsatornán... én a lány hozzátartozóinak helyében biztosfix, hogy beperelném őket kegyeletsértésért...
És még mindig nem fér a fejemben, hogy ez miért volt akkora főbenjáró bűn...
belinkelem, tudom, hogy nem kéne, mert csak a kattintásszámot növelem, de itt el tudjátok olvasni, ha valaki nem hallotta volna:
Két dolog nem világos a történetben.
1 Egyetlen egy üzenet?!? Bármiféle kapcsolat esetén azért aktívabb üzenetváltás szokott folyni.
2 Üzenet tartalma (ha valós egyáltalán), hogy a fenébe kerülhetett nyilvánosságra?
Első körben még az ózdi fidelitászosok is undorodtak ettől a történettől, aztán elmúlt az undoruk.
"csak a retorika kedvéért írod és valójában nem tagadod ki az éretlenebb kamasz srácok felét, harmadát az emberi nemből."
Egy 31 éves városvezetőről beszélünk, nem egy suttyó kamaszról. Érdekes körökben nevelkedhettél, ha ez szerinted teljesen normális stílus - ez esetben viszont nem értem, min vagy felháborodva.:D
Egyáltalán nem normális stílus (főleg egy felnőtt férfinél), de nem az volt az állítás, hogy nem az, hanem, hogy "EMBER nem mond ilyet", ami nyilvánvalóan nem igaz.
Hát ismertem jó pár faluról jött kollégistát (nem tudom a kettőből melyik a meghatározó tényező) akiknél teljesen megszokott volt az ilyen stílus középiskolában. (Ezt nem "a könnyebb átugrani, mint megkerülni", meg arra a beszélgetésre értem,a miben azt taglalják kit "táncoltatnának meg", arról tényleg úgy gondolom hogy bárkivel előfoldhat vagy előfordult már életében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!