Ki szavaz a Jobbikra?
Figyelt kérdés
Aki nem az kire?2018. ápr. 1. 08:20
2/14 anonim válasza:
már itt most neveket címeket akasrz vagy mi a kérdés lényege?
3/14 anonim válasza:
Akiknek szimpatikus, én a Fidesz KDNP-re.
4/14 anonim válasza:
Minden értelmesebb ember, hisz egy értelmes ember nem szavaz arra, akit már "megismert", ill. szavazóik többsége, mint más pártok esetében is, nem gondolkodik, max. jobboldali, patrióta, bizonyos etnikai bűnözés által sújtott, korrupcióellenes, stb.
5/14 anonim válasza:
Én valószínűleg rájuk fogok, na nem azért mintha lenne esélyük a kormányzásra, csak azért hogy ne lehessen 2/3 a Fidesznek... mert ez már nem demokrácia...
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is rájuk szavazok. 4 éve is rájuk szavaztam.
2018. ápr. 1. 09:35
7/14 anonim válasza:
én a Jobbikra fogok. elég volt a kommunistákból.
9/14 anonim válasza:
Megyek a Jobbikra szavazni kis családommal egyetemben.
A családom azért kicsi mert a fele már nyugatra menekült igaz ők már nem szavazhatnak hisz Orbán ellehetetlenítette a szavazatuk leadását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!