Szerintetek a lakosságnak mekkora része nem szavaz csak azért a Jobbikra, mert Rasszistának vannak propagálva, és hogyan lehetne őket meggyőzni arról, hogy tévednek?
Tényekkel , bizonyítékokkal lehet csak meggyőzni őket.
Be kell nekik bizonyítani , hogy a Jobbik nem rasszista meg hasonló hanem csak rendet akar.
Nekem sikerült már pár rokonomnak elmagyarázni ,tényekkel , feltárásokkal ,és azóta támogatókká váltak.
"de az jó lépés lenne ennek bizonyítására, hogy minden rasszistától elhatárolódnak látványosan"
Ők elhatárolódnak, folyamatosan elmondják, hogy ők nem rasszisták, nem állnak kapcsolatban xy-al, de sok ember nem őket hallgatja, nem néznek utána, helyette olyan forrásból szereznek információt, ahol azt hangoztatja mindenki, hogy ők rasszisták!
Így aztán mondhatnak ők akármit!
"Nekem sikerült már pár rokonomnak elmagyarázni ,tényekkel , feltárásokkal ,és azóta támogatókká váltak."
Ez viszont egy jó ötlet!
Ahelyett, hogy kollektívan próbálnánk meggyőzni az embereket, hívjuk fel a Jobbik szimpatizánsok figyelmét, hogy mindenki a környezetében győzzön meg embereket, így szerezve újabb támogatókat, akik tovább viszik a dolgot!
"Majd meggyőzik az őket, vagy a családtagjaikat megkéselő, kirabló, megerőszakoló, megverő, megölő cigányok."
Az meggyőzi őket, de addig kellene tenni valamit, amíg erre nem kerül sor!
"Engem Gaudi, Novák, Gyüre, Magyar, Z.Kárpát (stb) tudnának meggyőzni. Akiknek eddig sikerül arról meggyőzni hogy antiszemiták és rasszisták."
És ők mivel győztek meg, hogy rasszisták?
Mutass kérlek valamit!
"A "rasszizmus" velük a legkisebb gond."
Szerinted mi velük a gond?
"Szerintem senkit sem erről kell meggyőzni, hanem arról, hogy igenis bűnöznek a cigányok, tehát ez nem rasszizmus csak rendszeretet."
Ez így ilyen formában nem igaz!
Azt szerintem aki találkozott már cigánnyal, tudja, hogy valós probléma!
Az emberek többségének azzal van baja, hogy szerintük a Jobbik ki akar irtani minden cigányt (ezt jelenti a rasszizmus), ami megint csak nem igaz!
Meg lehet fékezni őket a kiirtásuk nélkül is, és a Jobbik erre törekszik! Ott van az érpataki modell, bárki megnézheti! Jobbikos a polgármesterük, és a cigányok beilleszkedtek, dolgoznak! A kevés kivételt meg a rendőrség megfegyelmezi!
Ezt mindenhol lehetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!