Szerintetek a lakosságnak mekkora része nem szavaz csak azért a Jobbikra, mert Rasszistának vannak propagálva, és hogyan lehetne őket meggyőzni arról, hogy tévednek?
Ott van a radio.hu - parlamenti adások, hallgasd vissza őket.
Nem lehet két lovat egy seggel megülni. Ha egyszer kellett azoknak a szavazata akik (igen naivan) a cigányok iránt érzett félelmük és dühük miatt választották a Jobbikot, és beetették őket mindenféle radikális maszlaggal, akkor most nem lehet kihátrálni, hogy mégse úgy gondoltuk, szavazz ránk te is. Elhiszem hogy mindenkinek azt mondanák szivük szerint, amit az hallani akar, csak szavazzon oda, de ez nem így működik.
"Szerintem senkit sem erről kell meggyőzni, hanem arról, hogy igenis bűnöznek a cigányok, tehát ez nem rasszizmus csak rendszeretet. Ezt pedig majd az élet meg fogja tenni."
Teljes mértékben egyetértek ezzel. Azért mert bűnöznek a cigányok, nem fogok a Jobbikra szavazni. Minthogy ha fáj a bal lábam, nem harapok a jobb kezembe.
"Ott van a radio.hu - parlamenti adások, hallgasd vissza őket."
Ja, igen, gondoltam!
Azt mondták a rádióban!
Így már mindent értek!
Gratulálok hozzá!
Olyat esetleg hallottál, bármelyik általad említett politikus saját szájából, hogy "irtsuk ki őket", "haljanak a cigányok", vagy bármi hasonlót?
Vagy esetleg láttad bármelyiket cigányokat verni, vagy veretni?
"Teljes mértékben egyetértek ezzel. Azért mert bűnöznek a cigányok, nem fogok a Jobbikra szavazni."
Te szerintem nagyon félre értetted a másik válaszolótt!
"Ja, igen, gondoltam!
Azt mondták a rádióban! "
Ők mondják maguk a rádióban!!! a saját hangjukon! a saját szájukkal.
"Ők mondják maguk a rádióban!!! a saját hangjukon! a saját szájukkal."
Pontosan mit mondanak? Említs egyet!
Egy kicsit el vagy tévedve a zsidók összeírását illetően, más konkrétumot pedig nem említettél!
Egyébként most olvastam...
Azoknak, akik szerint a Jobbiknak nincs használható gazdaságpolitikája, annak figyelmébe ajánlom ezt a témát:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__427..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!