Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek a lakosságnak...

Szerintetek a lakosságnak mekkora része nem szavaz csak azért a Jobbikra, mert Rasszistának vannak propagálva, és hogyan lehetne őket meggyőzni arról, hogy tévednek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 24. 17:05
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 24. 21:27
 42/52 anonim ***** válasza:
63%

"Lehet, hogy én tévedek, de egyikben sem láttam olyat, hogy "öljük meg őket""

Nem az a rasszizmus, amikor egy politikus azt nyilatkozza, hogy öljük meg őket, el vagy tévedve. A politikai retorika ennél finomabb, de ettől függetlenül mindenki tudja miről van szó. Ha neked csak akkor támadnak kételyeid ha Vona saját kezével tépi ki a szívét egy cigónak a szemed láttára, akkor ezt úgy hívják elvakult hit. A párt elérte a célját nálad.

2013. ápr. 24. 21:30
 43/52 A kérdező kommentje:

Pontosan tudom, mi az a rasszizmus!

Pusztán faji, nemi, vagy vallási alapon diszkriminálni egy másik embert, vagy népet!

Akkor átfogalmazom neked a kérdésem, hogy általad is érthető legyen!

Hol mondanak olyat, hogy a zsidók nem érnek annyit, mint mi?

Hol mondanak olyat, hogy minden zsidónak vesznie kell, bármilyen formában?

Az, hogy a Jobbik komolyan veszi azokat a tényeket (tények, mert nem ők mondták, hanem ottani, magas beosztású emberek), amik erősen fenyegetik a Magyar nemzetet, és megteszi ez ügyben a megfelelő intézkedéseket, az NEM Rasszizmus!

De persze éljél csak az álomvilágodban, csak majd ha egy nap arra ébredsz, hogy ötször annyi izraeli bevándorló van az országban, mint magyar ember (a romákkal együtt), és halomra ölnek minket, akkor gondolj rám, jó?

2013. ápr. 24. 22:11
 44/52 anonim ***** válasza:
55%
Mert ha a Jobbik hatalomra kerül majd biztos kitiltják az izraeli bevándorlókat Magyarországról, és az sem lesz rasszizmus ugye? röhej... :D
2013. ápr. 24. 22:20
 45/52 anonim ***** válasza:
47%

"Pontosan tudom, mi az a rasszizmus!

Pusztán faji, nemi, vagy vallási alapon diszkriminálni egy másik embert, vagy népet! "

Nem lepődtem meg.:)

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet.....

2013. ápr. 24. 22:22
 46/52 anonim ***** válasza:
55%

Felvásárlás alatt nemcsak azt lehet érteni, hogy felvásárlom egy ország földjét, hanem azt is, hogy "megveszem" az ország politikai elitjét, elérem, hogy a nép helyett a tőkéseket szolgálják ki az adott ország politikusai.

Már most is nagy pénzek összpontosulnak kevés kézen, és ez így fog folytatódni. A politikusok nagyon korruptak, vagyis a kormányokat és a hozzájuk tartozó országokat meg lehet vásárolni (szó szerint).

Tény, hogy a tőke már átlépte a nemzeti korlátokat és úgymond nemzetek feletti lett. Ennek az a következménye, hogy ők veszik meg a politikusokat.

2013. ápr. 24. 22:41
 47/52 anonim ***** válasza:
76%

"De a te gondolatmenetedből azt szűröm le, hogy fogalmad sincs, a zsidók hogy szerezték meg maguknak izraelt!

1.: Tömegesen betelepültek

2.: Arra hivatkozva, hogy a palesztinok kisebbségben vannak, politikai úton megszerezték az országot! "

Szerintem nem kell többet kommentelned. Mindenki meggyőződött már tájékozottságodról, és az általános műveltségedről. Kérdezőnek kéne még maradnod egy darabig.

2013. ápr. 24. 23:58
 48/52 Andizsuzsi ***** válasza:

"Akkor átfogalmazom neked a kérdésem, hogy általad is érthető legyen!

Hol mondanak olyat, hogy a zsidók nem érnek annyit, mint mi? "

"Novák a Szegedi (Csanád) zsidóságáról szóló írásában egyebek között kijelentette, hogy Szegedi soha nem lehetett volna a Jobbik alelnöke, ha ismert zsidó származása"

2013. ápr. 25. 14:20
 49/52 A kérdező kommentje:

Azért azt talán megválogathatják, hogy a pártjukba kit vesznek be, nem?

2013. ápr. 25. 14:53
 50/52 Andizsuzsi ***** válasza:
Persze. Csak ne mondd, hogy az nem rasszizmus, ha a válogatásnak származás az alapja.
2013. ápr. 25. 15:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!