Másnál is a semmiből előkapott embereket indítanak a pártok?
Abban a választókerületben ahol én is élek, az MSZP indított egy helyileg elismert embert, aki elég sokat tett a közösségért és mindenki ismeri. Az LMP jelöltjéről is hallottam már, de annyira nincs elismerve mint az MSZP-s jelölt.
De a fidesz olyat indított aki néhány hónapja költözött ide. A jobbik jelöltje szintén ismeretlen. A momentum jelöltjéről az ismerősi körömben senki nem hallott még.
És persze a program ugyanaz mint a nagy pártoknak. A fidesz jelöltje folytatja az eddigieket ( nem az előző nyertes képviselőt indítják, de legutóbb fideszes nyert ), a jobbik megmutatja, a momentum majd elszámoltatja a korrupt városvezetést ( azt pedig nemigen veszik figyelembe hogy a város folyamatosan fejlődik, az ország legjobb települései között van, és nemhogy nem korruptak, de még csak nem is fideszesek ).
Máshol is ilyen "nevenincs", semmiből előrántott embereket indítanak?
Megjegyzés: nem vagyok MSZP-s és nem is foguk rájuk szavazni. De ők legalább gondolkoztam azon hogy kit indítsanak és úgy gondolom hogy jól választottak. Nem úgy mint az összes többi párt.
Egyik Fideszes kampányfórumon az egyéni jelöltet a Jobbik szervezete elkezdte szívatni, kiderült hogy a SAJÁT KÖRZETÉNEK az ismertebb településeit sem ismeri. És mégis ő a legesélyesebb.
Ennek az egyéni szavazásnak ilyen formában semmi értelme nincs, az egész csak egy nagy győztes kompenzáció. Na meg a másik, hogy ez egy eszköz a Fidesznek, hogy ahol a nép nem őt választja meg, oda ne küldjenek pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!