Hogy lehet az, hogy mindenki szidja a Fideszt rés mégis elméletileg ők a legnépszerűbbek?
21éves vagyok biztos, hogy nem a fideszre szavazok. Évről évre nehezebben élek diákként. Minden évében nő a bérletem ára, drágul a koli vagy a menza.
Pesten tanulok, Hajdú-Bihar megyéből származok. Akárhová megyek akár Pesten akár otthon mindenki csak szidja a Fideszt, mindenki nyomorog, a legtöbb fiatal akit ismerek már külföldön van vagy oda készül.A TV2-őn meg folyamatosan azt mutogatják, hogy a fidesz a legnépszerűbb stb... Most akkor hogy is van ez?
78%-os kb egy értelmi szinten van ezzel a fogyatékossal:
ez igen egyszerű
10 szavazóval számolunk
3 fidesz
2 jobbik
2 lmp
1 mszp
2 megoszlik törpepártok, komolytalanok, megélhetési politikusok
ha ebből kiszámolod a fidesznek 1/3 a van de az általuk átírt választási törvények miatt ez 2/3 os parlamenti jelenlétet biztosít nekik
tehát az emberek 30% fideszes a "maradék" 70% meg gyűlöli hisz minden drágul a fizud egyre kevesebbet ér, eü romokban az oktatást meg gondolom nem kell egy diáknak bemutatni mikor havonta mennek tüntetni a diákok-tanárok-szülők, korrupció? na az az egyetlen amiből még több is van mint kéne most 13 milliárdot kell majd visszafizetni az eunak mert Tiborc méltóságosúr a saját akarom mondani mindnyájunk lábán áll
#3 megmondta.
Aki luzer az nyomorog. Erdekes es valahogy megelek. Soha nem volt egyszeru megelni, fogjatok fel. Az meg h az alberlet mennyivel dragul, nem az aktualis part fogja eldonteni hanem aki kiadja az ingatlant, ezt te is tudhatnad 21 evesen :D
Sokan csak azert sem szolalnak meg a fideszrol, mert az ellenzekiek nekiallnak pattogni. En a fideszre fogok szavazni. Kösssszz nem kell vizitdíj es tarsai. Aki meg elkezd stadionozni, az inkabb nezzen utana h mit is jelent az h palyazat... :)
(Nekem csak egy valami nem tetszik a fideszben, az az h erre bekes megyeben simonka keze messzire elér. Kb ennyi)
Ugyhogy hajrá fidesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!