Miért van az, hogy a jobbik olyan kampánnyal megy mindig, hogy mindenki vissszakapja a pénzét több munka gazdag Magyarország lesz stb stb tehát csak a jót igéri az embernek erre mégis a Fidesz vezet gőzerővel, de miért van ez?
Nincs igény a jólétre!
A Fideszre van igény.
A jólétre igény van csak hát én is ígérhetek dolgokat de ha nincs rá konkrét tervem addig csak a számat jártatom. Ugyan ez a helyzet a jobbikkal és a többi pártal is.
Az hogy a jobbik nem szerez több szavazót az azért van mert szélkakas lett abból a pártból amit én sajnálok a legjobban
A Kétfarkúak örök életet és ingyen piát ígérnek.
Na, az nem jobb, mint amit a Jobbik akar?
Akkor miért akarsz a Jobbikra szavazni?
Alapvetően először el kellett volna olvasni a Jobbik 200 oldalas tervét, és akkor nem beszélnénk olyan hülyeségeket, hogy csak jót ígér. A mindenki visszakapja a pénzét c. kitalálmányod pedig nem tudom mire alapoz, de elég értelmetlen és légből kapottnak tűnik.
A Fidesznek meg nem kell ígérnie semmit, ahogy eddig se tették. Ha fent tudják tartani a médiamonopóliumot és minden évben 10 milliárdos nagyságrendű kampányt építenek fel, akkor a választási győzelem a zsebükben marad.
Nem..
Kit érdekel,hogy mit ígér a jobbik?
Ennyi erővel meg a Fidesz a világ legjobb pártja,mert még attól is megvéd minket,ami nincs...
A jobbik ígérhet sok mindent,még az ötleteik is sz***rok,már bocsánat.
Közük nincs a 21.századhoz.
Ők is lopnának,még ha el is hiszem,hogy Vona és a szűk köre nem,akkor is lesznek olyan politikusok,akik igen.
Korrupció mindenhol van,nem az a legnagyobb problémánk,hanem az alap mentalitás,ami a rendszert működteti,az pedig az összes nagy pártnál egységesen rossz.
Ha rajtam múlna kipaterolnám az összeset,és teljesen új pártokat hoznék létre,olyan emberekből,akik még véletlenül se tevékenykedtek aktívan a rendszerváltás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!