Segítség! A szüleim valami Fideszes papírt akarnak velem aláíratni annak céljából, hogy felmérjék xy jelöltet mennyien támogatnák a környéken. A pártszimpátiám titkossága elvileg nem állampolgári jog?
Figyelt kérdés
Szüleim megrögzött Fideszesek és alá akartak írattatni velem (+tel.szám, lakcím megadásával) egy papírt, de összevesztünk, mert erre nem voltam hajlandó, ugyanis senkinek semmi köze, hogy én milyen szimpatizáns vagyok főleg, ha nem is adnám egyik párthoz sem a nevem. Arról nem is beszélve, ha valamilyen úton-módon olyan ember szerez róla tudomást, akinek abszolút semmi köze hozzá (ismerős, leendő főnököm stb.). Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mi a fenét csináljak?2018. márc. 6. 17:47
11/11 A kérdező kommentje:
#10: Én is így gondolom, magánügyem. Csak amikor egy politikailag megrögzött személynek akarja ezt elmagyarázni az ember az már reménytelen helyzet. Viszont nem akarom, hogy ilyen hülyeség miatt rosszabb legyen a kapcsolatom a szüleimmel. Én nem akarok semmilyen Fideszes dologhoz asszisztálni, mert irtó ciki.
2018. márc. 6. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!