Foglalkoznak a rendőrök állampolgári bejelentéssel, ha egy autó illegálisan van tuningolva?
"állampolgári bejelentés".... :(
Nagypapáék meséltek az "50-es évekről, vagy mi van? :(
Te még ott tartasz, hogy a szomszéd névtelenül betelefonál, hogy Józsika levágott másfél menetet a kereklámpás ezerkettes spirálrugóiból, és most azt játssza, hogy egy amcsi ólomszánkóban ül?
Szerinted följelentenek valakit "csak úgy", miközben azt sem tudják, hogy milyen változások vannak bejegyezve a forgalmiba?
Lehet, hogy a Te szemedben ez egy idétlen válasz volt, de az ostoba kérdésekre már csak ilyeneket szoktak adni.
A többi megjegyzésed -amit Édesanyámra, illetve rám tettél - csak Téged minősít.
Szóval nem csak tudatlan vagy, hanem rosszindulatú is. Nem baj.(nekem legalább is nem)
Vagdalkozás helyett inkább figyelmesebben elolvashattad volna az első válaszomat. Arra próbáltam visszakérdezni, honnan tudja a feljelentő, hogy az említett átalakítások közül melyik van hivatalosan bejegyezve a forgalmiba?
Vagy arra, hogy a sportkormánynak mennyi a mérete? Ugyanis egy megadott % mérethatáron belül lehet cserélni, és még vizsgáztatni sem kell.
Vagy honnan tudja a "kedves" feljelentő a műszaki határidőt, miután hónapok óta nem mutatja a hátsó rendszámon matrica az esedékes időpontot. Tudod, ha nem ilyen bután kérdezel, és nem személyeskedsz, szívesen -és még részletesebben- leírtam volna mindegyikre a választ.
Ám ha neked fontosabb a gyermekkorommal foglalkozni, akkor tessék. (megjegyzem, gondtalan és boldog gyermekkorom volt)
Na ennyit mára. További szép napot. :)
Szerintem itt leginkább te kezdtél el személyeskedni, a cinikus kérdéseddel, hogy nagypapáéktól mit hallottam. Természetesen nem fogom megsimogatni a kis fejed, ha érzem a tömény szarkazmust, meg cinizmust ami áradt a válaszodból. Talán az nem jutott eszedbe, hogy nem értek hozzá, igaz?
Egyébként meg válaszoltam volna neked mindenre, és még talán el is beszélgethettünk volna, és okosabb is lehettem volna egy eszmecsere után, csak ugye ha az emberhez úgy szólnak, akkor természetesen nem hagyja magát. Legalábbis jobb helyeken.
Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!