Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti kire fogtok szavazni?...

Ti kire fogtok szavazni? Érveljetek is

Figyelt kérdés
2018. márc. 5. 16:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

1) Először is megnézem, hogy kik indulnak. Valószínűleg olyanra fogok szavazni, amelyik párt és képviselője országos listát is képes állítani, mert nem akarom, hogy elaprózódjon a szavazatom. Ez picit igazságtalan, de most fontosabb, hogy erősítsük az ellenzéket a Fidesz ellenében.

2) Kizárom a rétegpártokat, mert azok egy jól behatárolható csoportot képviselnek, ami jó eséllyel nem én vagyok (ha mégis, akkor persze változhat a véleményem).

3) Kizárom azokat a pártokat és utódjaikat, akik korábban már voltak hatalmon. Elég idős voltam már az Antall-kormány idején is, hogy tudjam, eddig mindegyik kormány borzalmas volt, ráadásul az sose jó, ha egy párt túl sokáig van hatalmon, mert csak bebetonozza magát.

4) Így is maradni fog még jó néhány párt, őket majd a programjaik, szellemiségük, előéletük alapján fogom értékelni, ha kész a végleges lista.

2018. márc. 5. 18:23
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Jobbikra ez nem kérdés. Szimpatikusak. Nekik tényleg van programjuk. Ami viszont nem tetszik hogy nem kötik a diplomához a nyelv vizsgát. Szerintem tegyék ingyenessé. Hogy a szegények is lehessenek diplomások.
2018. márc. 5. 18:31
 13/20 anonim ***** válasza:
19%

Természetesen a Fideszre.

A Magyaroknak széljobber párt kell. Hát megkapják a széljobber pártjukat. Rajtam ne múljon.

2018. márc. 5. 18:45
 14/20 anonim ***** válasza:
17%
Megvárom, hogy a köztévé bemutassa a pártok programjait és az alapján döntök.:)
2018. márc. 5. 18:46
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Bárki, akinek a legnagyobb esélye van a Fidesz leváltásra, és ez jelenleg úgy néz ki hogy a Jobbik lesz, szóval rájuk. Hogy miért? Egyszerű: a saját, a családom és az ország jövőjét szem előtt tartva. Hazug, tolvaj, korrupt politikusokból elég volt, a Fidesz már így is mértéktelen kárt csinált, és nem állnak le, közben az összes érdemi tevékenységük a sorosozás. Köszönöm, elég volt. Mehetnénk már előre is.
2018. márc. 5. 20:05
 16/20 anonim ***** válasza:
84%

A Karácsony Gerikére mert olyan cuki fiuka.

Puszi

Piri néni

2018. márc. 5. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom itt mindenki anarchiát akar. Akkor kérlek menjetek ki a háborús, zavargásokkal terhelt övezetekbe és élvezkedjetek ott!

Amíg egy párt sem hajlandó az országot ingyen kormányozni és a saját népének önállóságot biztosítani, továbbá külföldi spekulációk melegágyát megszüntetni, nyugodt, biztonságos életkörülményeket biztosítani, addig meg se mukkanjon!

Az összes politikai párt, tisztelet a kivételnek, ami a mostani felhozatalon gyakorlatilag nincs, csak a pénzre hajt, amíg ez nem változik meg, addig mi a frászt vártok?

Csodát, mert az nem kaptok, de poklot azt igen. Szerintetek, ha a mostani vezetés leváltásra kerül, akkor jó lesz?

A mostani helyzetben, ha a vezetésváltás bekövetkezik, én a polgárháborús helyzet kialakulását sem tartom kizártnak.

Vajon megéri?

2018. márc. 6. 11:01
 18/20 anonim ***** válasza:
89%

Ha már mindeki lop, akkor most engedjük meg, hogy más is lopjon egy kicsit. Többet nem tudnának ők sem lopni, mert az már fizikai képtelenség. A fidesz magasra tette a mércét.

"A mostani helyzetben, ha a vezetésváltás bekövetkezik, én a polgárháborús helyzet kialakulását sem tartom kizártnak. "

Ebben egyetértek. A fidesz nem fogja demokratikus keretek, között odaadni a hatalmat. Magyarázatot meg mindenre lehet találni. Hitlernek is megvolt a magyarázata Lengyelország lerohanására.

2018. márc. 6. 20:06
 19/20 anonim válasza:
0%
A Jobbikra biztos,hogy nem. Már azt se tudják kinek nyaljanak,hogy legyen esélyük nyerni,teljesen elvesztették a hitelességüket jobboldali pártként.Az MSZP/DK szánalmas,a többinek meg úgysincs esélye,így marad a Fidesz. Mindenki lop/lopni fog ha oda kerül,így ez nem kizáró tényező.
2018. márc. 8. 18:41
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönm az eddigi válaszokat jöhetnek még?
2018. márc. 31. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!