Önnek miért szimpatikus az a párt, akire szavazni fog 2018-ban?
Egyik sem szimpatikus, nem csak a pártok, hanem a képviselők sem. De valakire mégis szavazni kell.
Én azt mondom maradjon a Fidesz, mert a többi sallang ellenzéki párt egy fél fokkal sem különb, mint a Fidesz!
Jobbik, Tetszik a programjuk.
A Fidesznek viszont nincs normális programja, ellenben a népet félre tudják vezetni!!!
Tehát győzzön a jobbik! Fidesz le a 2/3-al!!!
Amelyikre én fogok szavazni, az nem lopta szét az országot!
Találd ki, hogy kikre biztos nem fogok szavazni!
Kire érdemes szavazni? Őszintén.
A Fidesz egyértelműen , letagadhatatlanul, gátlástalanul megtéveszti, meglopja a magyar népet. A Jobbik az utóbbi években szembefordult saját magával vagyis a vérbeli jobbikosokkal és "populáris" útra tért, vagyis eléggé hiteltelen ( legalábbis az én szememben) . DK Gyurcsánnyal, ugyan már... MSZP , nem is tudom van e még :) de ezekkel nem is érdemes foglalkozni mert vagy jobbik vagy fidesz, de valszeg inkább fidesz mert a gusztustalanságuk ellenére is többségben vannak azok az idióták akik hisznek bennük.
Utolsó, nem értem a gondolatmenetedet. Azt írod, hogy a Fidesz "letagadhatatlanul, gátlástalanul megtéveszti, meglopja a magyar népet." Az, hogy a többi pártról mi a véleményed, nem érdekes, sőt, a Fidesznél sem lenne az, mert ezek a te véleményeid, amik ilyen-olyan tapasztalatok, hatások, élmények során alakultak, fejlődtek ki.
A hozzászólásod végén pedig nemes egyszerűséggel a Fidesz mellé állsz, a pár sorral fentebb leírt véleményednek mondasz ellent... Az érv, ami miatt teszed, pedig elképesztő: "a gusztustalanságuk ellenére is többen vannak azok az idióták, akik hisznek bennük."
A Fidesz véleményed miatt nem hiszel bennük, de képes vagy beállni a támogatóik közé, akik szerinted idióták, csak mert nem látsz más alternatívát? A Fideszt tartod a kisebbik rossznak, mikor pontosan látod, hogy az a "kisebbik rossz" mekkora nagyságú?
Érzed az ellentmondást, a totális ellentmondást, az elvtelenséget, a seggetcsinálokaszámból dolgot? Arra szavazol, akire akarsz, mit bánom én, saját szuverén jogod, de ha valamivel nem értesz egyet, akkor ne szavazz rá azzal az indokkal pláne nem, mert a sok idióta rájuk szavaz. Mert ha így teszel, te is közéjük fogsz tartani.
Inkább keress egy olyan pártot, amiről eltudod képzelni, hogy a te elveidet a legjobban képviseli, ha ez a Fidesz, akkor a Fidesz, ha a Kétfarkúak akkor a Kétfarkúak. De meggyőződéssel szavazz, hogy hiszel azokban a dolgokban, ne azért, mert "többen vannak".
Elég hülyén fogalmaztam, elnézést.Eszem ágában sincs beállni a többség mellé, csak az az elszomorító, hogy mindegy kire szavazok, a fidesz fog nyerni, újra. Ez lett volna az irományom utolsó felének lényege.
Ilyenkor alakulnak pártok tömkelege. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján bárki is kerül kormányra,érdemi változás nem történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!