Gáz ha azért nem megyek el jövőre szavazni, mert egyik párt, politikus sem szimpatikus?
Cikinek nem ciki, de utána ne panaszkodj, hogy milyen hülye a kormány :)
Szerintem nyílván nincs jó párt, az emberek többsége a legkisebb rosszra szavaznak... :)
utolsó: a hasonlat úgy lenne jó, hogy nem mész el körülnézni a cipőboltokba, és úgy szidod a cipőket.
A cipőcsinálás az maga a kormányzás lenne :D
"Aki nem szavaz, az ne is panaszkodjon egy kormányzati döntés miatt, mert nincs jogalapja ehhez."
A jogalapot nem az szolgáltatja, hogy szavaztam-e, vagy nem. A jogalapot az szolgáltatja, hogy a kormány intézkedései engem is érintenek, és pontosan ez az, ami a szavazati jogom jogalapja is egyben!
"Kötelezővé kellene tenni a szavazást, mert az nem mehet hogy rengetegen nem szavaznak, de pofáznak, hogy ha valami nem tetszik."
Kötelezővé lehetne tenni az orosz rulettet is, de mond már el, miért lenne jó az, hogy ha a szélhámos gazemberekből álló maffiapártok cserélgetését több ember legitimálná! Miért nem lehet bojkottálni az egészet, és tőlük függetlenül politizálni, például egy rendszerváltás érdekében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!