Gáz ha azért nem megyek el jövőre szavazni, mert egyik párt, politikus sem szimpatikus?
"Cikinek nem ciki, de utána ne panaszkodj, hogy milyen hülye a kormány :)"
Miért ne panaszkodjon?
Szerinted mégis kire kéne szavazni, hogy végre ne legyen hülye a kormány?
Mindenképpen jól teszed.
Ha már a cipőknél tartunk, akkor ezek a "mindenképpen szavazzunk" értelmes emberek pont olyanok, mint amikor valaki bemegy egy cipőboltba, ahol az összes cipő ocsmány vagy nem megy fel a lábára, de mindenképpen vesz egy cipőt csak azért, mert vennie kell egy cipőt és kész, erről nem vitatkozunk!
Utána meg persze a következő vásárlásig minden áldott nap nyavalyog, hogy kicsi is rá a cipő és rosszul is néz ki, dehát ő nem tehet róla, mert átverték szegényt...
Arra nem gondolt, hogy elmenjen más cipőboltokba is szétnézni az ottani választék közül, ááá azt minek. Beszűkült aggyal csakis egy cipőbolt jöhetett szóba, ahol történetesen pont rosszak a cipők.
gáz, mert ha nem szavazol a fideszre, akkor a kommunisták vissza fognak jönni és ellopnak mindent, még a lelkeket is ellopják ezek a nemzetellenes, internáci komcsi-libsik!
ezt kell megakadályozni! hogy ezek hatalomra jussanak, mert ha hatalomra jutnak mindennek vége!
Ha nem akarsz szavazni, még indokolnod sem kell, ne szavazz!
"Legutóbb a Jobbikra szavaztam, de nem látok semmi fejlődést azóta mióta bekerültek. Előtte a Fideszre, de bennük is nagyot csalódtam. A balos, liberális, nemzetellenes pártokból meg köszönöm nem kérek.
Nem tudom mit vártál az ellenzékben tevékenykedő Jobbiktól. Szerintem sok tekintetben szorította a Fideszt és olyan irányba tolta ami a Jobbik nélkül nem is létezett volna. Ellenzékből szerintem ez is méltányolandó hiszen direktbe nem sok lehetősége lehet egy pártnak.
Én azt látom a Jobbikon hogy amit ígértek "ami a felfogásuk szerint jó az országnak azt megszavazzák ami nem azt nem és hogy oldaltól független bírálnak" azt teljesítette.
Mást meg számon kérni ellenzéken?
kedves kérdező!
jogod van arra, hogy ne szavazz, de a jövő évi választások másról fognak szólni, mint az eddigiek
a jövő évi választások arról fognak szólni, hogy maradjon a fidesz hatalmon vagy váltsuk le
az egyetlen lehetőséget jelenleg (sajnos) a baloldali összefogás jelenti, ők az egyetlen váltóképes erő
aki elmegy, és a baloldalra szavaz, az változást akar, aki máshogy tesz, az akarva-akaratlanul a fideszt tartja hatalmon
a te problémádról szóló választások legkorábban 2018-ban lesznek
sajnos ezt tudomásul kell venni
09:44
Dehogy lesz kommunista! Ez a kommunista-dolog csak egy belemagyarázás, hogy a fityisznek legyen valami amire rá tudja fogni az ország siralmas gazdasági és politikai helyzetét.
Kedves kérdező! A 2014-es választások az a pont, ahol kiderül, hogy a jelenlegi hatalom konszolidálhat-e vagy sem. Ha százezrekhez, sőt, milliókhoz hasonlóan biztos vagy benne, hogy Orbánból elég volt négy évre, akkor azt tanácsolom, hogy menj el szavazni. Tavaszra eljutunk odáig hogy lényegtelen lesz, hogy kinek adjuk a szavazatunkat, ha azt akarjuk h a fidesz megbukjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!