Ti kire fogtok szavazni? Kérlek pár mondatban indokold is meg, hogy miért. Közeleg a választás és kíváncsi voltam, hogy a barátom kire fog szavazni. Nem sűrűn szoktunk politizálni, de még így is meglepett a válasza.
Én is Fideszre fogok, pedig 25 éves fiatal vagyok.
Miért? Húzok el az országból választások után és szeretném, ha az alapvetően fasiszta gondolatvilággal rendelkező magyar nép megkapja a lehető legnagyobb dózisban azt a pártot és ideológiát, amire annyira vágyik. Csak mert ezek nem fognak kigyógyulni a beteges világképükből, amíg az nem omlik össze végérvényesen. Ezért is akarom a Fideszt, mert ezeken csak ez segíthet.
Figyelj, nekem egy filózófia vörösdiplomàs ismerősöm nyilatkozott ìgy a fideszről; Megérdemelnek még egy esélyt.
Mintha valamit a pàrkapcsolatàban toltak volna el- na ilyen nyomorékok vannak.
Én nem megyek el szavazni, mert 1 éven belül megyek el az orszàgból, és szeretném, hogy ez a sok fideszes éhen pusztuljon.
Szavazd meg nekik te is a Fityeszt, tatu!
Amíg nem kapnak rohadt nagy pofont, addig nem fognak kigyógyulni az agybajukból.
A németeknek is azért kellett a II. világháború, mert az I. világháborúban nem kaptak ki rendesen, hiszen az antant csapatok nem nyomultak be rendesen az országba.
Ezért azt hitték, hogy ha kitartottak volna a végsőkig, akkor ők győztek volna. Erre épült fel Hitlernek a propagandája is és ebből lett a II. világháború is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!