Ki nyeri a választást a jelenlegi botrányokat figyelembevéve?
Én nem pontoztam le senkit. Megteszi más.
Amúgy szerintem is elvagy kissé tájolva. Olvassgass kis kurucinfot. Vonát elég sok jobbikos, exjobbikos utálja, elég sokan kifogáják hagyni a választást vagy leszavaznak másra. Többek közt én is és apám is. Mondjuk én a fidiotakat sem támogatom, de hidd el van olyan ismerősöm, aki az orrát befogva a fideszre fog szavazni.... Apám radikálisként a viccpártra fog, én meg az LMP-re. Szerintem Vonának ez hatalmas bukta lesz, de megmondta, hogy lemond! Ezt várják jó sokan úgy egyébként.
A Kétfarkú Kutya Párt.
(Én is fideszes bérkommentelő voltam, de az előbb megkeresett a kutyapárt és többet ajánlottak, bocsi. Pénz beszél, kutya ugat.)
Nézd a narancs vonalat. Feltenném a kérdést, hogy mi kéne ahhoz, hogy megrendüljön, de erre úgy nagyjából mindenki tudja a választ.
Bármi történik ebben az országban – tehát, ha holnaptól az M1 minden reggel 8 órakor élőben közvetíti, ahogy Orbán csecsemőket eszik reggelire – a szavazó tábora rendíthetetlen. 1,8-2 millió ember fanatikus szavazó. Rajtuk kívül van néhány százezer ember akik érdekből ( ők jól járnak a fidesszel ), illetve "nincs jobb" elven szavaznak rájuk. Ebből következik hogy valószínűleg a Fidesz fog idén is nyerni.
Kivéve persze ha sikerül mozgósítani azt a 3-3,2 millió nem szavazó szavazásra jogosultat, akik kb soha nem szavaznak. Ez esetben bármi megtörténhet ( természetesen így is győzhet a fidesz, hisz nem tudjuk hogy közülük hányan kire szavaznának ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!