Ti kire fogtok szavazni? Kérlek pár mondatban indokold is
meg, hogy miért. Közeleg a választás és kíváncsi
voltam, hogy a barátom kire fog szavazni. Nem sűrűn
szoktunk politizálni, de még így is meglepett a válasza.
Az lmp támogatottsága nagyon alacsony, értelmetlen rájuk szavazni. Elvesztegetett szavazat. Én az mszp-dk-párbeszéd pártcsoportra teszem le a voksom. Nagyapám kommunista párttag volt, nyilván már most ő is a sima mszp-re szavaz majd mint a szüleim is. Mi nem vagyunk köpönyegforgatók, megmaradtunk a baloldalon.
2018. febr. 19. 17:05
Annyira azért nem alacsony az lmp támogatottság, 5-10%között mozog a biztos választók között. AZ MSZP KB 10%, A PM meg 2. Én az mszp-re nem szavaznék már ők is bizonyítottak sajnos.
2018. febr. 19. 17:23
Erre az elvtelen Jobbikra tök értelmetlen már szavazni. Arra fordul épp, ahonnét szavazatot remél. Ugyanolyan lett, mint a többi párt. Simicska szagát sem bírom körülötte, Vona Gábor meg egyszerűen egy áruló. Ellenben az LMP-VEL, ami konzekvensen ugyanazt mondja a kezdetektől, nem pálfordul hónapról hónapra. .A Jobbiknak a második helyen is kétséges. LMP a legértelmesebb. Simán meglesz a 10%-ik.
2018. febr. 19. 18:06
2018. febr. 19. 18:07
Jobbik, mert az összes többi párt már bizonyította, hogy kormányra kerülve tönkreteszik az országot.
2018. febr. 19. 18:16
Az gondolom fel se merül, hogy esetleg a te látásoddal van probléma, nem az általad is értelmesnek tartott barátaiddal.
2018. febr. 19. 18:17
Miért merüljön fel benne? Értelmes embernek tűnik.
2018. febr. 19. 18:59
MKKP-ra. Mert ők az egyetlenek akik a kampánypenzt nem gyűlölködő plakátokra és propagandára,l hanem értelmes, a világot előbbre vivő projektekre költik. Az összes többiből kiábrándultam.
2018. febr. 19. 19:19
"Miért merüljön fel benne? Értelmes embernek tűnik."
Nem tűnik annak. Ha kicsit is az lenne, megkérdezné az általa értelmesnek tartott barátait, engedné, hogy az érveik eljussanak a tudatáig, próbálná azokat megérteni, mérlegelni.
De nem, az ő fóbiája erősebb attól, hogy érveket hallgasson meg, inkább nagyon szomorúan, lesújtva feldob ide egy kérdést, ahol majd kap néhány neki tetsző választ vadidegen emberektől, akiknek a szava többet ér számára, mint az általa értelmesnek tartott barátaié. Ettől aztán megnyugszik a kicsi lelke. Tényleg értelmesnek tűnik.
2018. febr. 19. 19:31
Gémesi György pártjára terveztem de sajnos összeáltak az LMP vel akikkel Schiffer távozása óta egyáltalán nem tudok azonosolni,
Jelenleg fogalmam sincs,a többi baloldali párt bizonyított őket biztosan nem akarom még a parlamentben sem látni. Jobbik és Fidesz között gondolkodom jelenleg majd áprilig eldöntöm
2018. febr. 19. 19:46
Kapcsolódó kérdések: