Kire fogsz szavazni az idei magyar országgyűlési választáson?
Figyelt kérdés
A játékszabály: csak pártnevet lehet írni. Senkit nem szólok meg a válaszért, és más se kommenteljen semmi egyebet az általa preferált párt nevén kívül. Mindenkit, aki betartja a szabályt, felpontozom, függetlenül a pártjától. Aki megszegi a szabályt, azt lepontozom. Mielőtt bárki megkérdezné, puszta kíváncsiságból teszem, és mert részben kapcsolódik az egyetemi tanulmányaimhoz a téma. Szerintem mindannyiunk érdeke, hogy lássuk, mi az ábra. A végén készítenék belőle egy grafikont az excelben. Előre is köszönöm szépen az együttműködést. Szép estét mindenkinek!2018. febr. 23. 21:37
2/20 anonim válasza:
LMP,Momentum, kétfarkú kutyák, majd eldöntöm
10/20 anonim válasza:
Én egyelőre csak abban vagyok biztos, hogy senki olyanra, aki volt már hatalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!