Másnak is feltűnt, hogy az eddigi nagyszájú jobbikosok normálisak lettek, helyettük pedig a fideszesek hordják fenn az orrukat és szociznak?
ma 19:44
Mégegy sértődött szoci :))))
20:15
Ne járj totózni :)
Pont mint az általatok szidott jobbikosok a kampány idején.Aki nem jobbikos az biztos zsidó vagy cigány.Kb ilyen szinten vagytok ti is.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm, a virágot majd az öltözőmbe légy szíves...
Mellesleg tévedsz: még lánykoromban sem voltam szoci, max. liberális. (Jaj, mielőtt teljesen kibuksz: nem neo, hanem ó liberális.)
Ami a (téged irritáló) hozzáállásomat illeti, én nem vagyok hajlandó ész nélkül, habzó szájjal nekirontani valakinek csak azért, mert más a véleménye.
Pedro
:-D
Illés:
Tudom rég volt,
Amikor én még kissrác voltam...
Ezt torzították el úgy, hogy ...Amikor én még kislány voltam...
Nos így van nekem lánykorom - mint Szörényinek. Csak ő egy picikét jobban tud énekelni :-)
Pedro
Kellemesen csalódtam Orbánban, így jelenleg egyetértek a fideszesekkel. Mondjuk én sose zsidóztam, vagy cigányoztam... Ez a jobbikosok egy részére jellemző csak: a hangosabbakra.
Egy Jobbikos
tegnap 20:54
Úgy, hogy liberális.
:'D
Nem, nem feltételezek ilyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!