Másnak is feltűnt, hogy az eddigi nagyszájú jobbikosok normálisak lettek, helyettük pedig a fideszesek hordják fenn az orrukat és szociznak?
Engem csak az érdekelne, hogy azért kezdett kommunistázni és szocizni a fideszes tábor az mszp-seket, mert véget ért a kampány és nem kell színészkedni? Mert Viktorka is tudta szidni a jobbikos stílust, de most már a saját háza táján is szét kéne néznie.
Továbbá ismét felhívnám a figyelmet, hogy nem vagyok mszp-s. Még egy kérdésem lenne: az exmszmp-s fideszesekkel mi van?
Nem vagy szoci? Összevissza beszélsz. Na halljuk, ki exmszmp-s? Tényleg érdekel :)
Egyébként ha szoci vagy, ne most kezdd el szégyellni és tagadni! Nézz szét te a saját házad táján, gondolj vissza mit okozott az országnak 8 évet keresztül a te mszp szavazatod és utána kezd el bírálni azokat aki épp most ezt a szart hozzák helyre!
ma 19:26
A "Viktorka" annyira tipikus szoci szleng, hogy már ennyiből is meg lehet állapítani azt, ami egyébként a kérdésedből is nyilvánvaló: szoci vagy. Vagy ha nem szereted ezt a szót, akkor: komcsi vagy. Egy nyamvadt kommunista :)
"Vagy ha nem szereted ezt a szót, akkor: komcsi vagy. Egy nyamvadt kommunista :)"
:DDDDDDD
19:10 - "Én Jobbikos vagyok ..." Na végre! Köszönöm, pont ilyen kultúrált hozzáállást hiányoltam mindeddig a Jobbiktól! Bár mindegyikük ilyen lenne!
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!