Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Másnak is feltűnt, hogy az...

Másnak is feltűnt, hogy az eddigi nagyszájú jobbikosok normálisak lettek, helyettük pedig a fideszesek hordják fenn az orrukat és szociznak?

Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki "megvádolna" nem vagyok szoci.
2010. jún. 8. 18:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%
Bocsi, de nagyszájúság, ha le merik szocizni a szocikat???? Nektek járt a szátok, hogy Orbán mekkora szar lesz, erre pont az ellenkezője igazolódott be, amit mi végig végig mondtunk. A Jobbikosok pedig jelenleg velünk értenek egyet, jól látják a dolgokat, és ha nem tévedek ők is szocizzák a szocikat. Nem értem miért sértő egy szocinak a szoci jelző.
2010. jún. 8. 19:13
 12/31 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a Jobbikosok és Fideszesek egyaránt leszocizzák a szocikat. Sőt, Fideszesként akár le is kommunistázom őket, ne és? Kommunista maradvány, a Magyar Kommunista Párt jogutódja.
2010. jún. 8. 19:20
 13/31 A kérdező kommentje:

Engem csak az érdekelne, hogy azért kezdett kommunistázni és szocizni a fideszes tábor az mszp-seket, mert véget ért a kampány és nem kell színészkedni? Mert Viktorka is tudta szidni a jobbikos stílust, de most már a saját háza táján is szét kéne néznie.

Továbbá ismét felhívnám a figyelmet, hogy nem vagyok mszp-s. Még egy kérdésem lenne: az exmszmp-s fideszesekkel mi van?

2010. jún. 8. 19:26
 14/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagy szoci? Összevissza beszélsz. Na halljuk, ki exmszmp-s? Tényleg érdekel :)

Egyébként ha szoci vagy, ne most kezdd el szégyellni és tagadni! Nézz szét te a saját házad táján, gondolj vissza mit okozott az országnak 8 évet keresztül a te mszp szavazatod és utána kezd el bírálni azokat aki épp most ezt a szart hozzák helyre!

2010. jún. 8. 19:36
 15/31 anonim ***** válasza:
54%

ma 19:26

A "Viktorka" annyira tipikus szoci szleng, hogy már ennyiből is meg lehet állapítani azt, ami egyébként a kérdésedből is nyilvánvaló: szoci vagy. Vagy ha nem szereted ezt a szót, akkor: komcsi vagy. Egy nyamvadt kommunista :)

2010. jún. 8. 19:37
 16/31 anonim ***** válasza:
86%

"Vagy ha nem szereted ezt a szót, akkor: komcsi vagy. Egy nyamvadt kommunista :)"

:DDDDDDD

2010. jún. 8. 19:38
 17/31 anonim ***** válasza:
31%
Újra megtudtuk hogy aki nem meri szeretni a fideszt, vagy nem ért egyet a Párttal az szoci. mi más lehetne.Kb olyanok vagytok mint a jobbikosok a kampány idején.
2010. jún. 8. 19:44
 18/31 anonim ***** válasza:
43%

19:10 - "Én Jobbikos vagyok ..." Na végre! Köszönöm, pont ilyen kultúrált hozzáállást hiányoltam mindeddig a Jobbiktól! Bár mindegyikük ilyen lenne!

Pedro

2010. jún. 8. 19:52
 19/31 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ti megállapítjátok a Viktorka alapján, hogy szoci vagyok^^ Zseniálisak vagytok kedves barátaim, kedves barátaim.
2010. jún. 8. 19:58
 20/31 A kérdező kommentje:

hja és:

[link]

2010. jún. 8. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!