Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Vona miért hülyíti már megint...

Vona miért hülyíti már megint a szavazóit kormányváltással, mikor ez totálisan irreális cél?

Figyelt kérdés

Én elhiszem, hogy a Jobbik lehet a második legerősebb párt, de miért kell minden évben eljátszaniuk ugyanazt. Megnyerjük a választást és stb szólamok...aztán nagy pofiraesés..... Most ez komolyan miért jó neki és a szavazóinak?

Csak én gondolom úgy, hogy nem egy őszinte figura, tipikusan olyan, aki folyamatosan másokra mutogat, hogy te ilyen vagy, te olyan, holott ugyanolyan ámító, mint a többi politikus, aki belehazudik a saját szavazóinak a képébe ?!?

2018. febr. 12. 13:20
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Jah, hogy ötletekkel bármilyen h..lye miniszterelnök lehet?!?! Ne viccelj már. Hány éves vagy? 5? Nekem is vannak ötleteim.. Mégsem tartom magam alkalmasnak egy ország vezetésére. Pedig hatszor tanultabb vagyok, mint Vona. A történelemtanárnak nincs önkritikája. Ha lenne, már lemondott volna, hogy alkalmasabbnak adja át a stafétát. Nem egy népen kell kikisérletezni az elmebeteg ötleteit. Ez a Fideszre is vonatkozik
2018. febr. 12. 16:54
 22/30 anonim ***** válasza:
amíg valaki nem lesz miniszterelnök addig ötlet is marad. másképp mégis hogy valósulhatna meg?
2018. febr. 12. 17:15
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt túlragozni. Vona egy f stalicska és 2 hónap múlva eltűntik. Mi legalábbis büntetni fogjuk a szavazatunkkal. 20%-ról szép egy áruló bukása! Na jóccakát
2018. febr. 12. 17:29
 24/30 anonim ***** válasza:
Attól hogy orbán kuláját eszitek a vasárnapi családi ebédkor, jó kutyaként, még el fogtok tünni vele együtt a süllyesztőben...
2018. febr. 12. 18:29
 25/30 anonim ***** válasza:
Irreálisnak tűnik, ha otthon maradnak, akik azt hiszik irreálisnak tűnik.
2018. febr. 12. 18:57
 26/30 Koplárovics Béci ***** válasza:

"És szerintem ez rossz üzenet! lehet, hogy egy liberális beveszi ezt a maszlagot, de egy értelmes nemzeti érzelmű ember nem! "

Abban mondjuk igazad van, hogy az ún. nemzeti érzelmű emberekre teljesen jellemző az önbizalom teljes hiánya, ezért nekik egy ilyen üzenet túl pozitív.

"Szerinted ez hoz vagy visz? Szerintem viszi a szavazatokat! "

Értelmes emberek szavazatát hozza, elborult, önbizalomtól mentes emberekét lehet, hogy viszi.

"Én is biztos, hogy elmegyek szavazni, de nem a Vonára!"

Most aztán jól megfenyegetted!

2018. febr. 12. 19:29
 27/30 anonim ***** válasza:
Felnőtt, felelősségteljes ember el tudja dönteni, hogy Vona rabolta az országot 8 évig, vagy Orbán és családja, barátai..
2018. febr. 12. 19:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Kicsit offolok, de mikor vagy hol mondta "már megint"? Én egyszer hallottam tőle de régebben és szívesen megnézném.
2018. febr. 13. 14:31
 29/30 anonim ***** válasza:
Valasztások előtt, nem nagyon mondhat mást, ha nem akar meg több szavazót veszíteni.
2018. febr. 13. 15:43
 30/30 anonim ***** válasza:
Politikus, amúgy sem mondhatja az igazat, amit gondol, mert az nem szokott kifizetődni.
2018. febr. 13. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!