Vona miért hülyíti már megint a szavazóit kormányváltással, mikor ez totálisan irreális cél?
Én elhiszem, hogy a Jobbik lehet a második legerősebb párt, de miért kell minden évben eljátszaniuk ugyanazt. Megnyerjük a választást és stb szólamok...aztán nagy pofiraesés..... Most ez komolyan miért jó neki és a szavazóinak?
Csak én gondolom úgy, hogy nem egy őszinte figura, tipikusan olyan, aki folyamatosan másokra mutogat, hogy te ilyen vagy, te olyan, holott ugyanolyan ámító, mint a többi politikus, aki belehazudik a saját szavazóinak a képébe ?!?
Persze, persze... :D
Úgy, mint 2010-ben és 2014-ben.... :D
Bírom a jobbikosok állandó önámítását.
A választási eredmények után pedig, minden 4 évben itt sírnak, hogy már megint az a roha_dék Fidesz és miért nem mi győztünk.
Majd 2 hónap múlva ideírok egy én megmondtamot.
Mit akar egy 12%-os párt????
A radikális jobbik 21%-os volt, most 12%-os..
Mi a sz_rt akarnak, de komolyan??????!!!!!!
Szerinted mi hoz több szavazatot?
1. Megnyerjük a választást.
2. Maradjatok otthon a p**ba, úgysincs esélyünk.
Béci, nekem akármit mondhat!Ez a vonat már akkor elment, legalábbis nálam, amikor a tudjukkikkel kezdett el haverkodni!Minden értelmes ember, aki nem naiv,tudja, hogy egyéni körzetekben nem sok esélyük van, Budapesten pedig semmi, a néppártosodás pedig csak vitte a szavazatokat. A radikálisok, ami elég nagy szám, az pedig elég sok szavazót jelent mínuszban, többet, mint a liberálisok, akit megnyertek. A tüntetésükre 1500 fő volt kíváncsi. Abból is a fele liberális szennypárt volt. Pénzt csak 6500 ember adott össze nekik... Kományváltáshoz ennél kicsit több kellene. Nem? Én egyébként is azt várnám, hogy egy párt és képviselője őszinte legyen és ne hazudozzon az emberek szemébe, legyen más, merjen kiállni, hogy "gyerekek nem a kormányváltás a reális cél 2018-ban, de szavazzatok ránk, hátha lehet belőlünk később valami."
De hazudnak! Ehhh
"Béci, nekem akármit mondhat!"
Nem azt kérdeztem, hogy rád melyik hat jobban, hanem hogy szerinted melyik hoz több szavazatot. Ne beszélj félre, mint a "tudjukkik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!