A jobboldal, konzervatívok miért ellenzik a melegházasságot, poligámiát, házasságon kívüli szexet, abortuszt?
Még szerencse, hogy a briliáns elméd ilyen frenetikus módon tud szelektálni, és roppant szakértelemmel megállapítja, hogy ki a fafej, ki szajkózza csak ugyan azt és ki a hozzá hasonlóan kimagasló zsenialitás és ki mozog hasonlóan otthonosan az élet nagy dolgaiban. De ha jól látom ebben a témában nem igazán sikerült azt a mérhetetlenül bonyolult, sokrétű és minden témában jártas, minden nézet legmélyebb bugyrait jól ismerő, de saját részről, minden tekintetből, a legtökéletesebb nézőpontot képviselő észjárásodat megcsillogtatni.
Utóbbi kommentedből kiderült, hogy nem vagy fafej, de az biztos, hogy összességében nem nyűgöztél le senkit sem megszólalásaiddal! Még azokat sem, akik közel úgy látják a dolgokat, ahogy te.
Nem gondolok én rólad semmit sem. Kommentjeiddel csak ennyit tudtál elérni... Nem csak a bizonyítási kényszert nem érzem rajtad, de sajnos mást sem.
Egy Ford Fairlane idézettel búcsúzom tőled: “Zuzuval beszélgetni olyan votl, mint sajtreszelővel rejszolni... enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas”
Alain Delon
Én linkeltem több oldallal ezelőtt, és azóta nem írtam, nem velem beszélgetsz :)
Sőt, úgy látom, többek is hozzászóltak, nemcsak egyvalaki.
21-es
Ebben tévedsz. Sok állatfajnál dokumentáltan előfordul a meleg viselkedés. Csak nem csinálnak belőle akkora hűhót, mint az emberek :).
Sokat kutatták, és gondolom fogják is még, hogy miért nem halt ki ez a fajta nemi irányultság annak ellenére, hogy általában utódokat - legalábbis közvetlenül - nem hagy maga után. Számtalan elmélet született, biztosat eddig nem tudnak. Egy dolog biztos: hogy a jelenség létező, nem halt ki, és nem csak az emberi fajnál létezik, hanem sok állatnál is. Úgyhogy valami evolúciós haszna mégiscsak kell, hogy legyen, legalábbis bizonyos körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!