Mit gondoltok most, kire fogtok szavazni tavasszal?
Botka ma reggel kiszallt, es nagyon ugy tunik, hogy szinte a teljes ellenzek kulon-kulon indul. Igy erdekelne, ki kire fog szavazni. Nem csak ellenzeki szavazok erdekelnek, mindenki, en nem irom le a sajat beallitottsagomat, kerlek a kommentelok se tegyek, ha a Fideszre szavaznal, ird azt, ha a Ketfarkura, akar azt. Csak szeretnek egy ilyen mini-kozvelemeny kutatast, aminek az eredmenyeit egyik oldal sem befolyasolja. Koszi mindenkinek!
Csak irjatok le a part nevet es ennyi.
Pedig nagyon úgy néz ki.
Abban biztos voltam, hogy 2018 után betiltanak minden ellenzéki pártot, erre már bőven vannak jelek.
Azt mondjuk nem gondoltam volna, hogy ezt még választások előtt meglépik.
Ugye most egyenlőre belengetik. Megnézik mik a reakciók, mekkora ellenállás van. Ha nincs túl nagy akkor meg bevezetik. Ennyi! És nem nagyon látok ellenállást.
Egyébként meg 2018 után mindenki a fideszre fog szavazni, vagy otthon marad.
Nem akartam enis belepolitizalni, de muszaj.
1. Aki a Lokal-t mervado forrasnak tekinti, az nagyon komolyan gondolja az az eletet.
2. Ez vicc. Komolyan. Egyszeruen nem lehet megcsinalni, hogy 2 millio szavazo szemben a 7,5-el, a kormanyaval az elen betiltat egy masik partot. Ha ez megtortenik, es nem vonulnak az emberek az utcara, akkor nagy baj van. Akar szemelyesen vezetek ostromot megint a szekhaz ellen, de nem szeretnek 2017-ben kommunizmusban/fasizmusban elni.
Jobbik.
Màr ha hazajutok leszavazni, mert külföldön dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!