Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok most, kire...

Westside13 kérdése:

Mit gondoltok most, kire fogtok szavazni tavasszal?

Figyelt kérdés

Botka ma reggel kiszallt, es nagyon ugy tunik, hogy szinte a teljes ellenzek kulon-kulon indul. Igy erdekelne, ki kire fog szavazni. Nem csak ellenzeki szavazok erdekelnek, mindenki, en nem irom le a sajat beallitottsagomat, kerlek a kommentelok se tegyek, ha a Fideszre szavaznal, ird azt, ha a Ketfarkura, akar azt. Csak szeretnek egy ilyen mini-kozvelemeny kutatast, aminek az eredmenyeit egyik oldal sem befolyasolja. Koszi mindenkinek!

Csak irjatok le a part nevet es ennyi.

2017. okt. 2. 09:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%
20. Csak ezt szeretnétek elhitetni. Épp most fog átalakulni a baloldali politika erőviszony, hogy az MSZP szétesik. Még az is lehet, hogy beéri az LMP a Jobbikot. 12%-ot nem nehéz elérni... :D Mert ugye a Jobbik ma már nem egy 20%-os párt :D
2017. okt. 3. 07:49
 22/34 hájaaa ***** válasza:
77%

"Lehet lepontozni aki a Jobbikot írja, de írjatok már rajtuk kívül egy értelmes ellenzéki pártot. 10%-ot sem fogják elérni a többiek..."

Na oszt a jobbik meg elér 18-20%-ot. Ők sem fogják megverni ezt a bandát.

2017. okt. 3. 09:27
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen "mini-közvéleménykutatásnak" még mini-értelme sincs. Válaszol rá 20-30 ember, de egyáltalán nem reprezentatív, hiszen a gyakorit nem arányosan használják az összes korosztály vagy az összes párt szimpatizánsai. A politikai rovatra meg ez szintén vonatozok.

Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy miért tesznek fel hetente háromszor olyan kérdést, hogy kire fogsz szavazni, vagy szerinted ki nyer. Basszus, nézz meg egy normális közvélemény-kutató cég munkáját, annak az eredménye hitelesebb, ha nem is sokkal.

2017. okt. 3. 10:01
 24/34 A kérdező kommentje:

Egyik kutatas sem az, altalaban vagy kormany fele ferdites, de, ha nem, akkor meg ellenzeki. Nem erdekelnek mar.

Nem akarok ebbol politikai ertekezest irni, vagy allamvizsgat, csupan jobban bizok meg atlag emberek szavaban.

De egyebkent, ha zavarnak ezek a kerdesek, ne nyomj rajuk. Elotted 20 masik ember valaszolt, nekik koszi szepen. Ha te nem szeretnel, nem szeretnel, felesleges ezen osszevesznunk, vagy osszeveszni barkinek.

2017. okt. 3. 14:17
 25/34 anonim ***** válasza:
48%
A Fideszre. Nem kérdezted, hogy miért pedig leírtam volna. OFF nyitás: Árulja el valaki ha az volt a kérdés, hogy ki kire szavaz, akkor aki a Fideszt írta az ugyanolyan hasznos mint aki az LMP re szavazna, mégis csak az egyiket pontozzátok le, ennek mi az értelme? A kérdező nem kap valós képet mert sokan azért nem írják le a Fideszt, mert a sok szegény hőbörgő ellenzéki lepontozná azonnal, pedig csak a kérdésre válaszolnának. Aztán majd ha 2018 ban nyer a Fidesz ezek az emberek felteszik a kérdést, hogy miért nyertek megint amikor a neten 100 ból 1 ember szavazna rájuk és 99 a halálba kívánja őket. Én szóltam.
2017. okt. 3. 15:39
 26/34 anonim ***** válasza:
74%

# 21/25 Időpont ma 07:49

Én személyszerint örülnék annak ha az LMP beérné a Jobbikot, és 20-20%-ot szereznének a választásokon. Konstruktívak mindketten, egymás kezdeményezéseit csak azétr nem szólják le mert vetélytársak, képesek arra hogy leüljenek egymással és tárgyaljanak, biztos hogy jobb felállás lenne ha a Fideszt a Jobbik, a baloldalt meg az LMP váltaná le.

OFF: Aki mocskolódni akar az az alávaló hangneve mellett próbálja meg már alátámasztani amit ír, érzelmi fröcsögés folyik itt, és legtöbben mellézök azt hogy egy épkézláb érvet megfogalmazzanak, helyette inkább beraknak egy "b*megot", mert az hatásosabb.. És persze a piros kéz az alap felszereltség. Ha valaki nem ért egyet velem, azt lekell pontozni. Persze tárgyilagos módon megvitatni dolgokat itt képtelenség. Viszont ez csak az érintetteket minősíti.

2017. okt. 3. 17:04
 27/34 anonim ***** válasza:
25%

19.

Biztos vagyok benne hogy az MSZP-ből sokan elmennek és vagy jobbikra vagy LMP javára. Mint azt irtam jó lenne ha a jobbik-LMP megszületne, mert olyan szavazótáborral biztos hogy rommá kú*nák a Zsideszt!

2017. okt. 3. 17:45
 28/34 anonim ***** válasza:
Jó, de te azt írtad kedves 60%-os, hogy az Lmp pont hogy megfog gyengülni, és én ezt nem tudtam mire vélni. De akkor csak betudom annak, hogy félregépeltél, velem is megesik.
2017. okt. 3. 18:23
 29/34 anonim ***** válasza:
48%

Sok itt a jobbikos szavazó!

Szegények azt hiszik, hogy 2018-ban indulhatnak.

Addigra be lesznek tiltva. Nagyon helyesen.

Nem kellenek olyan emberek, akik lebontanák a kerítést.

Megírta a lokál is, hogy első dolga lenne, ahogy hatalomra kerül.

2017. okt. 5. 19:09
 30/34 anonim ***** válasza:
50%

Ha a kormány megszünteti a Jobbikot akkor soha többé nem fogok a Fideszre szavazni!!!

Egyébként Fidesz.

2017. okt. 6. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!