Nemzeti dohánybolt (trafik) nyitásánál mennyiben számít a politikai "tőke"?
Figyelt kérdés
Nincsenek kormánypárti ismerőseim és ha utánam néznek a közösségi médiában (pl. Facebook), leginkább ellenzékinek titulálhatnának. Van esélyem így megnyerni egy trafik-koncessziót?#FIDESZ #cigaretta #dohány #vállalkozás #kereskedelem #trafik #koncesszió #dohánybolt #nemzeti dohánybolt
2017. aug. 2. 22:46
1/8 szántóvető válasza:
a lottóötösre több esélyed lenne mint hátszél nélkül dohánybolt tendert nyerni.
2/8 anonim válasza:
Ha nem vagy nyalonc, vagy valamelyik narancsbáró ismerőse akkor nem fogsz trafikot nyerni. Ez 99,99999999999%.
3/8 anonim válasza:
MSZP-s is nyert trafikot
meg egy csomó ember akiknek semmi közük a pártokhoz
71%os főgyűlölködő, neked is ehetne trafikod, hogyha nem itt gyűlölködnél állandóan, másokra kenve a saját életed banális hibáit
4/8 anonim válasza:
Simán nyerhetsz, mondjuk, Ukrán határ melletti kis faluban.
Osztrák határ közelében, forgalmas út mellett, már ne bízzál benne.
5/8 anonim válasza:
Mennyire? Fogalmazzunk úgy, kizárólag az számít. Bizalmi állássá tették.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, de hogy nem hátrány, az biztos.
7/8 anonim válasza:
Sosem voltam fideszes, mégis nyertem koncessziót. Igaz, nem nagyvárosban..
8/8 anonim válasza:
csak az számít a heveroknak lett leosztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!