Dohánybolt mellé költözik a gyermekorvosi rendelő. Ezt nem tiltja a törvény?
Probléma, mert a szomszéd mind a kettő, és talán van remény, hogy elköltözzön a dohánybolt.
Vele együtt megszűnne előttünk a kamionforgalom, és parkoló.
Elég fura. De hogy törvényes-e azt nem tudom.
Érdeklődj a helyi jegyzőnél.
Bár ha a dohánybolt volt ott előbb, akkor nem hiszem, hogy elköltöztetik. Inkább a rendelőnek kell másik helyet keresnie.
Nem torvenyellenes. Barmit is allit a kormany, a trafikmutyi SEMMI masrol nem szolt, mint a haveroknak juttatni az uzletet. Sem egeszsegmegorzes, sem a fiatalok dohanyzastol valo eltantoritasa nem kapott szerepet a torvenyben - epp ezert nincs szabaly, hogy pl. iskolatol, rendelotol, akarmi mastol milyen messze lehet dohanyboltot nyitni.
Egyebkent irigylem a problemaidat...
Nekem ez elég nagy probléma, hajnaltól késő estig itt parkolnak előttünk a kamionok, sokszor a motort sem állítják le, trafikban kávéznak, vagy mellette a kerthelyiségben, aztán cigi, trécselés.
Javíttatjuk az árok, és a kövesút között, mert mintha tankok járnának. A zajról már ne is beszéljünk, és arról, lassan rendőri irányítás kell, hogy én kitudjak állni az autóval.
Régebben mintha arról lett volna szó, hogy megszabták, hol lehet, és hol nem.
Kapubejárónkon, sőt a szomszédén sem szabad parkolni.
Előtte fodrász üzlet volt, náluk nem zavart a forgalom,pedig jöttek-mentek akkor is.
Köszi a válaszokat, akkor tényleg így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!