Én jelen pillanatban a Momentum programjára várok nagy erőkkel, a megjelenésükig a közéletben a Jobbik volt nálam a befutó. A Momentum képviseli jelenleg legjobban a nézeteimet, viszont vannak kétségeim a kormányképességüket illetően. (De ha olyan profizmussal folytatják, mint ahogy a NOlimpia kampány során tették, akkor mindenképpen övék a szavazatom.)
23/F
Kire is fogok szavazni? Nem tudom. Az MSZP-re biztos nem! Nem kell a hazából menekült szállást csinálni, van elég gondunk a saját kisebbségieinkkel, emellett ott az oktatás, az egészségügy, a dolgozói szegénység. Ebből következik, hogy a DK-ra sem voksolok.Gyurcsány bőven eljátszotta a bizalmat.
A Fideszre sem fogok szavazni. Évekkel ezelőtt olyan emberektől vették el a nyugdíjakat akik húsz métert nem tudtak megtenni, vagy tolókocsiban ültek mert nem volt lábuk. Az én apámmal is megtették ugyanezt. fél éven át éltünk havi szinten pár ezer forintból és csak a rokonainknak köszönhetjük hogy még talpon vagyunk. Leamortizáltak mindent karöltve az MSZP-vel. Annyira tönkrevágták az egészségügyet, hogy ennek köszönhetően elveszítettem a nagyapámat. Nem volt orvos aki foglalkozott volna vele és csak küldözgették össze-vissza, volt olyan vizsgálat amire több hónapot is kellett várnunk, de hiába.
Annak reményében léptem be két évvel ezelőtt a Jobbikba illetve az Jobbik IT-be hogy segítsek a helyzet megváltoztatásában. Sajnos bennük is csalódnom kellett. nagyon kevés olyan emberrel találkoztam aki tényleg megérdemli a pozícióját. De a többség még egy kis hatalomért a saját anyját is eladná. Aztán jött a néppártosodás. Ma már olyan szinten áll a párt, hogy az IT-ből sem tudják pótolni az embereket mert már ott sincsenek sokan olyanok akik indíthatók és vállalhatók lennének. Innen ki is léptem.
Ezek után jelenleg a MKKP illetve az LMP között vacilálok. Szavazni mindenképp elmegyek, de hogy kire még nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!