Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti kire szavaztok 2018 ban?

Ti kire szavaztok 2018 ban?

Figyelt kérdés

2017. jún. 22. 07:40
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
51%

Én jelen pillanatban a Momentum programjára várok nagy erőkkel, a megjelenésükig a közéletben a Jobbik volt nálam a befutó. A Momentum képviseli jelenleg legjobban a nézeteimet, viszont vannak kétségeim a kormányképességüket illetően. (De ha olyan profizmussal folytatják, mint ahogy a NOlimpia kampány során tették, akkor mindenképpen övék a szavazatom.)

23/F

2017. jún. 25. 22:40
 22/33 anonim válasza:
40%
Fideszre
2017. jún. 28. 07:37
 23/33 anonim ***** válasza:
37%
Csak a Jobbik. Évek óta rájuk szavazok. Ez a "néppártosodás" meg természetesen csak egy taktika. Sajnos ők is taktikázni kényszerülnek, mert tudják, hogy sok a BIRKA az országban és bármennyire is szomorú, az ő szavazataik is kellenek a győzelemhez. Lásd: előző hosszászólók, akik a tolvaj, korrupt, köpönyegforgató, fehérgalléros bűnöző fityeszre mondja, hogy "csak a fidesz". A fidesz nem foglalkozik semmit a becsületes kisemberekkel, a Jobbiknak ők az elsők (személyes tapasztalat volt, amikor hiába kértem segítséget az összes párttól, csak a Jobbikos képviselő jött el személyesen(!) foglalkozni a problémámmal)
2017. jún. 29. 17:26
 24/33 A kérdező kommentje:
Utolsó. Hasonlóan gondolom én is.
2017. jún. 29. 18:32
 25/33 anonim válasza:
42%
Én nem szavazok senkire, miért? Mert egyik párt sem érdemlimeg hogy szavazzak rájuk, az összes párt élősködik a befizetett adónkon undorodom az összestől, elveket találnak ki mutogatnak "ő a hibás mi nem loptunk" (ja.... még nem eleget) csak gondold végig az összeset ki kell onnan pucolni ez nem állapot ami ma magyarországon folyik. Igazábol nem változott semmit a földes úr politikus lett a paraszt pedig gyári munkás a lényeg az a robot megmaradjon az adót a fizudból elveszik persze saját házad nemlessz ha egyszerű munkásvagy maximum hitelből amit törleszthetsz amígcsak élsz ami felér az egykori kötelező robottal őkmeg gazdagodnak csúnyán lopják a mi pénzünket amiért kínylódva dolgozunk pontosan azért mert ők így akarják itt nem lessz gazdasági fellendülés vagy lényegesen magasabb eus fizu hisz akkor hogy zsákmányolnak ki minket a multik kiket dolgoztatnak ha te meg én kapunk annyi fizut hogy félre tegyünk akkor talán még lenne belőlünk valami lenne valamink ami a miénk pl magyar konzervgyár vagy cukorgyár akár ujból kinyilhatnának a bezárt bányák vagy beindulhatna a mezőgazdaság egy francokat akkor ki vásárolná meg a sz.rt amit ránk erőltetnek ha nem vagy rá kényszerítve mert kényszer itt nincs más....... politikai ideologia egy párt döbti el hogyan éljem a minden napjaim azt hogyan éljük az ÉLETÜNKET (lehet kinevetsz vagy mégjobb ki nevettek de tudjátok mit hiányolok a legjobban az életemből az igazi lisztből készült igazi magyar kenyeret ami nem tartalmaz adalékot és ba..ki kenyér ízű na igen lehet röhögni de gondolkodj miért kell hiányozzon egy ilyen egyszerű termék. Tudod egyik pártsem képvisel igazán bárkit is ebben az országban olyan párt aki tényleg demokráciát teremt az országban na olyat pedig nem is ismerünk így aztán fenn tartom a nézetem KI AZ ORSZÁGHÁZBÓL MINDET mi alkossuk az országot mi adjuk a lóvét mi nekünk van jogunk dönteni ki odavaló ki nem )
2017. jún. 29. 20:48
 26/33 anonim válasza:
46%
látom sok ember a tévé meg a fészbúk elől el se mozdul. sikeres az agymosás! bízom benne, hogy csak itt a gyakorin ilyen szűk látókörűek és ostobák az emberek, és a fideszt még egyszer nem hagyjuk hatalomra jutni! a "jobbik" jövőt válasszuk!!
2017. jún. 30. 00:20
 27/33 anonim ***** válasza:
74%

Kire is fogok szavazni? Nem tudom. Az MSZP-re biztos nem! Nem kell a hazából menekült szállást csinálni, van elég gondunk a saját kisebbségieinkkel, emellett ott az oktatás, az egészségügy, a dolgozói szegénység. Ebből következik, hogy a DK-ra sem voksolok.Gyurcsány bőven eljátszotta a bizalmat.

A Fideszre sem fogok szavazni. Évekkel ezelőtt olyan emberektől vették el a nyugdíjakat akik húsz métert nem tudtak megtenni, vagy tolókocsiban ültek mert nem volt lábuk. Az én apámmal is megtették ugyanezt. fél éven át éltünk havi szinten pár ezer forintból és csak a rokonainknak köszönhetjük hogy még talpon vagyunk. Leamortizáltak mindent karöltve az MSZP-vel. Annyira tönkrevágták az egészségügyet, hogy ennek köszönhetően elveszítettem a nagyapámat. Nem volt orvos aki foglalkozott volna vele és csak küldözgették össze-vissza, volt olyan vizsgálat amire több hónapot is kellett várnunk, de hiába.

Annak reményében léptem be két évvel ezelőtt a Jobbikba illetve az Jobbik IT-be hogy segítsek a helyzet megváltoztatásában. Sajnos bennük is csalódnom kellett. nagyon kevés olyan emberrel találkoztam aki tényleg megérdemli a pozícióját. De a többség még egy kis hatalomért a saját anyját is eladná. Aztán jött a néppártosodás. Ma már olyan szinten áll a párt, hogy az IT-ből sem tudják pótolni az embereket mert már ott sincsenek sokan olyanok akik indíthatók és vállalhatók lennének. Innen ki is léptem.

Ezek után jelenleg a MKKP illetve az LMP között vacilálok. Szavazni mindenképp elmegyek, de hogy kire még nem tudom.

2017. júl. 8. 23:15
 28/33 David82 ***** válasza:
A Miépre, ha indulni fog, ha nem, senkire. Olvasom itt, hogy néhányan a kutyapártra akarnak szavazni. Ezt volt SZDSZ-esek hozták létre.
2017. szept. 10. 11:58
 29/33 anonim ***** válasza:
89%
Csak a jobbik!
2017. szept. 13. 14:44
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem tökmind1 kire szavazunk? Úgysem lesz kormányváltás... Gengszterváltás lesz csak.
2017. okt. 2. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!