Kire szavaztatok, szavaztok?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból :)2014. okt. 12. 14:45
1/16 anonim válasza:
Nálunk függetlenre szavaztam mert eddig is ők voltak, bár más pártban de évek óta megvagyunk elégedve az illetővel, nem akarom kimondani, és rá szavaztam. A megyei jelölt pedig Jobbik.
2/16 anonim válasza:
senkire mert nélkülem is nyer a fidesz
4/16 A kérdező kommentje:
én is a Jobbikot választottam :)
2014. okt. 12. 15:01
5/16 anonim válasza:
Függetlenekre fogok,soroljak neveket is?
6/16 A kérdező kommentje:
Igazából csak a pártokra vagyok kíváncsi, de ahogy érzed :)
2014. okt. 12. 15:07
7/16 anonim válasza:
Nálunk is csak függetlenek vannak. Pártoknál az LMP-re akartam, de nem volt a listán... úgyhogy maradt a Jobbik.
A lapon volt Fidesz, MSZP, Jobbik, meg két ismeretlen akármi (asszem az egyik a Feri pártja).
8/16 anonim válasza:
Főpolgármester-polgármester-képviselőjelölt
LMP-LMP-LMP
9/16 anonim válasza:
Ha csak párt: DK
Igazából bárkire szavaztam volna, csak ne a Fideszre, úgy is mindent visznek a megyei közgyűlésben, és mikor kinyílt a papír pont a DK logoja virított előttem. Szóval ők kapták a voksot. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!